Τεό Γιάνναρος: Μέλος τομέα Υγείας της ΝΔ αποκάλεσε «πίθηκο» πρόσφυγα για το αντιφασιστικό tweet που έκανε (Photos)

Τεό Γιάνναρος: Μέλος τομέα Υγείας της ΝΔ αποκάλεσε «πίθηκο» πρόσφυγα για το αντιφασιστικό tweet που έκανε (Photos)

Τεό (Θεόδωρος) Γιάνναρος: Μοριακός Βιολόγος Γενετιστής, τ.Διοικητής Ελπίς, Μέλος Τομέα Υγείας ΝΔ, Αρθρογράφος capital.gr. Έτσι συστήνεται στο προφίλ του ο κύριος που αποκαλέσε πίθηκο έναν πρόσφυγα.

Η δικαιολογία που προβάλλει είναι ότι ο πρόσφυγας “μας είπε φασίστες”

Η πραγματικότητα όμως είναι μάλλον λίγο διαφορετική. Όπως θα δείτε στις αναρτήσεις του εν λόγω κυρίου αλλά και του ίδιου του πρόσφυγα απλώς ο κ. Γιάνναρος δεν αφήνει τις “λεπτομέρειες” να τού χαλάσουν το ρατσιστικό του παραλλήρημα.

Ο πρόσφυγας όντως μίλησε για φασίστες, αλλά απευθυνόμενος στους φασίστες – που μεταξύ μας …υπάρχουν και κάνουν δύσκολη τη ζωή μεταναστών προσφύγων και όχι μόνο.

Ο Αράς Χαμπάι, που δηλώνει φωτογράφος γράφει στην ανάρτησή του: Ε, φασίστες, Είμαι οκ στη νέα μου πατρίδα, δεν θα αποφασίζετε εσείς πώς θα κινούμαι, θα συνεχίσω να αλλάζω το πρόσωπο και την ατμόσφαιρα της νέας μου πόλης. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από φασίστες.

Ε, τώρα πώς ο γεννετιστής, επιστήμων, υποψήφιος και με τον Πατούλη στην Περιφέρεια, κλπ κ. Γιάνναρος στο αντιφασιστικό ποστ του κ. Χαμπάι αναγνώρισε όλους τους Έλληνες και άρα δικαιολογεί έτσι την ιερή οργή που τον έκανε να τον αποκαλέσει πίθηκο είναι ιδελογογίας άξιον! Μάλιστα για να τιμωρήσει τον “πιθηκο” τον μπλόκαρε από το τουίτερ. 

Ένας δημοκρατικός άνθρωπος – άσχετα από το κόμα που ψηφίζει, υποστηρίζει και προτιμά,  θα αναγνώριζε τον εαυτό του στο αντιφασιστικό ποστ του κυρίου Χαμπάι, πρόσφυγα στην Αθήνα;

Είναι μια «κανονική» απορία! 

https://twitter.com/theogiannaros1/status/1168932240891535360

https://twitter.com/theogiannaros1/status/1168666271136800769



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter