Tεράστια γκάφα της Αννας Καραμανλή που έκανε λαθεμένο επικήδειο

Tεράστια γκάφα της Αννας Καραμανλή που έκανε λαθεμένο επικήδειο

«Ευχαριστώ την Άννα Καραμανλή για τα καλά της λόγια, αλλά… διαψεύδω τη συγκεκριμένη είδηση». Με χιούμορ σχολίασε ο αθλητικογράφος Νίκος Κατσαρός τον λαθεμένο επικήδειο που του έκανε η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ και βουλευτής Β΄Αθηνών, Άννα Καραμανλή, η οποία έσπευσε να αποχαιρετήσει τον «μεγάλο δάσκαλο της αθλητικής δημοσιογραφίας».

Στο συλλυπητήριο μήνυμα της η Καραμανλή ανέφερε: «Η αθλητική δημοσιογραφία αποχαιρετά έναν μεγάλο δάσκαλο. Ο Νίκος Κατσαρός, σε όλη του τη μακρά πορεία, ξεχώρισε για το ήθος και την ευσυνειδησία του. Με εφόδιο τις γνώσεις του και την αγάπη του για τον αθλητισμό, κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μία εμβληματική φυσιογνωμία στο χώρο των αθλητικών συντακτών. Η έγκυρη και αξιόπιστη φωνή του θα λείψει από όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Χθες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι απεβίωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός του Κωνσταντίνου. Δεν πρόκειται όμως για τον γνωστό αθλητικό συντάκτη, αλλά για τον παλιό παρουσιαστή ειδήσεων στην ΥΕΝΕΔ. 

Κάποιες ιστοσελίδες ανέφεραν πως έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος αθλητικογράφος και έτσι η Καραμανλή υπέπεσε σε τεράστια γκάφα. Σήμερα η βουλευτής δήλωσε πως «δυστυχώς έπεσα θύμα της ταχύτητας των ειδήσεων στο διαδίκτυο. Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφερόταν στην απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Κατσαρού και όχι φυσικά του συνονόματού του γνωστού αθλητικογράφου, στον οποίο αναφερόταν από παρανόηση η δική μου ανακοίνωση. Ζητώ συγγνώμη από όλους για την όποια αναστάτωση και πρώτα από όλα από το δάσκαλο Νίκο Κατσαρό, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter