Τεράστια νίκη ο ΠΑΟ (3-2) με ανατροπή επί της ΑΕΚ

Τεράστια νίκη ο ΠΑΟ (3-2) με ανατροπή επί της ΑΕΚ

Απίστευτο ματς στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με δύο γκολ διαφορά και με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο 25λεπτο έφερε τα πάνω κάτω. Νίκησε με 3-2 και ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.

H AEK προηγήθηκε στο σκορ με 2-0 (18’ Μπακάκης, 36’ αυτογκόλ Κουρμπέλης), ενώ στο 52’ ο Ολιβέιρα είχε δοκάρι για να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Οι «πράσινοι» έδειχναν πως δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. 

Τα δεδομένα στο ντέρμπι άλλαξε ο Μακέντα, ο οποίος στο 67’ με ωραία ενέργεια κι εξαιρετικό τελείωμα μείωσε το σκορ. Και πριν συνέλθει ο Δικέφαλος δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 70’ από τον Περέα. Στο 76’ ο Παναθηναϊκός λίγο έλειψε να φτάσει σε ολική ανατροπή, αλλά το πλασέ του Γιόχανσον πέρασε μόλις άουτ. Η ολική ανατροπή ήρθε τελικά στο 88’ με τον Κολοβέτσιο.

«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως η ΑΕΚ. Ο αντίπαλος μας είχε διαβάσει. Στο ημίχρονο βάλαμε κάποια πράγματα, βάλαμε την ψυχή μας και τελικά καταφέραμε να πάρουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Πραγματικά πιστεύαμε πως μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι», δήλωσε ο βοηθός του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας, ενώ ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου, είπε: «Το ποδόσφαιρο τιμωρεί. Είχαμε την πλήρη υπεροχή, τον πλήρη έλεγχο. Δεν κάναμε το 0-3 και το πληρώσαμε».

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (46’ Περέα), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (87’ Κολοβέτσιος), Μακέντα.

ΑΕΚ : Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Κρίστιτσιτς (46’ Σιμάο), Σιμόες, Βέρντε (80’ Γιακουμάκης), Λιβάγια, Μάνταλος, Ολιβέιρα (73’ Αλμπάνης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter