Τεράστια χυδαιότητα Υποφάντη για κάτοικο στην πυρκαγιά στην Εύβοια: «Ας καεί, ας καεί, ας καεί» (Video)

Τεράστια χυδαιότητα Υποφάντη για κάτοικο στην πυρκαγιά στην Εύβοια: «Ας καεί, ας καεί, ας καεί» (Video)

«Ας καεί, ας καεί, ας καεί». Αυτήν την απίστευτη χυδαιότητα είχε το θράσος να εκστομίσει δημόσια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Νίκος Υποφάντης για έναν κάτοικο του χωριού Μακρυμάλλη που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του καθώς πλησίαζε απειλητικά η μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην Εύβοια.

Ο άνθρωπος που στα αποκαΐδια στο Μάτι είχε βρει τον τρόπο να διαφημίσει τον χορηγό της εκπομπής του, πέρασε για ακόμη μια φορά τα όρια της χυδαιότητας. Μεταδίδοντας ζωντανά για την τηλεόραση του ΣΚΑΙ την μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, και ενώ οι φλόγες έμπαιναν σε οικόπεδο με κατοικία ζήτησε το λόγο από τον Στραβελάκη.

«Έχει εγκλωβιστεί ένας κύριος, δεν ξέρουμε ακούμε μόνο την φωνή του…. Ανεβαίνουν με αυταπάρνηση οι αστυνομικοί…. Έχει μείνει κάποιος στο σπίτι του. Κάνουν ό,τι μπορούν οι άνθρωποι της αστυνομίας. Είναι δίπλα οι φλόγες», μεταδίδει.

Τα επόμενα λόγια είναι πραγματικά πολύ δύσκολα για να τα χωνέψει ο οποιοσδήποτε! Παραθέτουμε αυτούσια τα όσα είπε:

«Είναι μέσα ο άνθρωπος δεν θέλει να βγει, δεν θέλει να βγει αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι εγκλωβισμένος, Δεν θέλει να αφήσει το σπίτι του.

Στραβελάκης: Νίκο δεν είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί;

Υποφάντης: Είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί. Κάποιοι δεν ήθελαν να φύγουν. Είναι το πρώτο σπίτι…. Κοιτάξτε τον αστυνομικό, έχουν πηδήξει τρεις τέσσερις μάντρες οι αστυνομικοί για να καταφέρουν να φτάσουν κοντά του. Δεν ξέρω πως θα τον βοηθήσουν. Πρέπει να τον πάρουν από εκεί. Ας καεί, ας καεί, ας καεί!

Στο σημείο αυτό, καταλαβαίνοντας την απίστευτη αθλιότητα που μόλις είπε ο Υποφάντης, ο παρουσιαστής προσπαθεί να τα μπαλώσει.

Στραβελάκης: Ναι… χρειάζεται ψυχραιμία αυτήν την ώρα…..

Ο Υποφάντης όμως συνεχίζει όταν κάποιος αστυνομικός και ένας εθελοντής που πήγαν να πείσουν τον κάτοικο να εγκαταλείψει το σπίτι του γύρισαν λέγοντας πως τους έβρισε.

«Πείτε του να βγει πάρτε τον τον άνθρωπο, θα καεί εδώ πέρα».

«Χρειάζεται ψυχραιμία Νίκο. Ο άνθρωπος προφανώς θέλει να μείνει κοντά στην περιουσία του. Να τον πείσουν εκείνοι που πρέπει να τον πείσουν», του λέει ο Στραβελάκης.

-Όμως ο Υποφάντης με ύφος απορίας λέει: Έχει μείνει ένας αστυνομικός. Κάνει το παν να τον πείσει. Έχουν πάρει φωτιά τα ξύλα έξω από το σπίτι. Το σπίτι είναι μέσα στις φλόγες. Γιατί να καούν; Έχει και έναν αστυνομικό μαζί του τώρα και έναν εθελοντή ο οποίος προσπαθεί να τον πείσει να φύγει. Να φύγουνε, Πραγματικά δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ας καεί».

Κατανοούμε την αδρεναλίνη της στιγμής σε μια κάλυψη μιας τόσο μεγάλης πυρκαγιάς, αλλά αυτό που είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ήταν απίστευτα χυδαίο, απάνθρωπο και άθλιο. Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο.

Αφήνουμε το εν λόγω απόσπασμα στην κρίση σας:

ΥΓ: Το σπίτι και φυσικά ο άνθρωπος αυτός, σώθηκε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter