«Τεράστιος μύθος ότι η πολιτική ηγεσία δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει την δουλειά της στα Εξάρχεια» λέει η Γεροβασίλη

«Τεράστιος μύθος ότι η πολιτική ηγεσία δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει την δουλειά της στα Εξάρχεια» λέει η Γεροβασίλη

Απάντηση στην καταγγελία που μετέφερε ο Αν. Λοβέρδος στη Βουλή έδωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, χαρακτηρίζοντας «τεράστιο μύθο» ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ ανέφερε στην Ολομέλεια την καταγγελία ενός προσωπικού του φίλου, τον οποίο κατονόμασε. Συγκεκριμένα, είπε ότι ο φίλος του ενεπλάκη σε τροχαίο στα Εξάρχεια, αλλά η Τροχαία αρνήθηκε να παρέμβει.

Διαβάστε επίσης: Γεροβασίλη για την επίθεση εναντίον της Καραμήτρου: Η ελευθερία του Τύπου δε φιμώνεται

Η Ολ. Γεροβασίλη αποκάλεσε τεράστιο μύθο τα περί παρεμβάσεων της πολιτικής ηγεσίας στο έργο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ επέρριψε ευθύνες σε στελέχη και συνδικαλιστές της αστυνομίας. «Δεν έχει απαγορευτεί ποτέ στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει οποιαδήποτε επιχείρηση στα Εξάρχεια» είπε και πρόσθεσε ότι θα διαταχθεί αμέσως προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί η καταγγελία.

Μάλιστα, η υπουργός αναφέρθηκε σε «συνδικαλιστές της Αστυνομίας που έχουν να πάνε στην δουλειά 20 χρόνια και παρόλα αυτά ξέρουν ποιον δεν αφήνει η πολιτική ηγεσία να κάνει τη δουλειά του», ενώ έκανε αναφορά και στην αστυνομική επιχείρηση που διεξάγεται στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα τη σύλληψη επτά ατόμων για εμπορία ναρκωτικών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter