«Τέρατα» από τους άνδρες των ΜΑΤ στο Κουκάκι: «Είδα να πατούν τον γιο μου στο κεφάλι» (Video – Photo)

«Τέρατα» από τους άνδρες των ΜΑΤ στο Κουκάκι: «Είδα να πατούν τον γιο μου στο κεφάλι» (Video – Photo)

Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τα περιστατικά βίας και αυθαιρεσίας από την ΕΛ.ΑΣ. η οποία επιδίδεται σε πρακτικές τύπου ISIS και η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει κατά πολύ. 

Ένα νέο περιστατικό καταγγέλλει μία γυναίκα, κάτοικος πολυκατοικίας που είναι μεσοτοιχία με μία από τις καταλήψεις που εκκενώθηκαν στον ΑΝΤ1.

«Ήρθαν τα ΜΑΤ είπαν να περάσουν από το σπίτι για να μπουν στο διπλανό. Ζητήσαμε χαρτί Εισαγγελέα για να περάσουν. Κάποια στιγμή ακούσαμε βήματα στην ταράτσα μας και πήγαν ο άντρας μου και τα παιδιά μου να δουν τι γίνεται. Ζήτησαν χαρτί Εισαγγελέα και σε απάντηση τους έβαλαν κάτω, τους έδεσαν τα χέρια και τους πλάκωσαν στο ξύλο. Πήγα να δω τι γίνεται και μου είπαν: Φύγε γιατί θα σε πετάξουμε από τη σκάλα», είπε και πρόσθεσε:

«Είδα άνθρωπο των ΜΑΤ να έχει πατήσει το κεφάλι του γιού μου στο πάτωμα της ταράτσας. Ζητήσαμε Εισαγγελέα τους ξυλοκόπησαν και τους πήγαν στην ΓΑΔΑ».

«Στην συνέχεια μετά ήρθε ο εισαγγελέας και έκανε έλεγχο στο σπίτι μας μήπως βρουν καταληψίες», είπε κλείνοντας. 

Η φωτογραφία της ντροπής

Παράλληλα μία φωτογραφία – ντροπή που θυμίζει πρακτικές του ISIS ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει μία γυναίκα δεμένη χειροπόδαρα με μία κουκούλα (ή σακούλα) στο κεφάλι σαν να πηγαίνει για εκτέλεση. 

Πριν ακόμα καλά ξημερώσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέτρεψαν τη γειτονιά του κέντρου της Αθήνας σε πεδίο μάχης αφού επιχείρησαν σε τρεις διαφορετικές καταλήψεις στις οδούς Ματρόζου 45, Αρβάλης 3 και Παναιτωλίου 21.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter