«Τέρατα» για άλλη μια φορά από τον Κατσίκη στη Βουλή

«Τέρατα» για άλλη μια φορά από τον Κατσίκη στη Βουλή

Σταματημό δεν έχουν οι ρατσιστικές και ομοφοβικές εξάρσεις του Κώστα Κατσίκη μέσα στη Βουλή, φτάνοντας στο σημείο να παραλληλίζει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξίσωσε με ένα άκρως επικίνδυνο σκεπτικό την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία, ασκώντας έντονη κριτική σε όσους δεν προβάλλουν ενστάσεις στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και κάνοντας λόγο για «λογική παράνοιας» και «σεξουαλικά παρεκτρεπομένους».

«Η επιχειρηματολογία των θιασωτών της ομοφυλοφιλίας, πως η αγάπη δεν είναι αμαρτία, έχει απάντηση. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη. Εξαρτάται όμως και το που κατευθύνεται. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης, ενώ στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, θεωρείται αθώα αυτή η αγάπη;» είπε χρησιμοποιώντας χρυσαυγίτικη ρητορική.

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως κανείς δεν θα του βάλει φίμωτρο και θα λέει όσα (σ.σ. ομοφοβικά και ρατσιστικά) θέλει. «Φίμωτρο δεν μου βάζει κανείς. Φοβόμαστε να πούμε αυτό που θέλουμε -γιατί θα μας τρολάρουν, θα μας χαρακτηρίσουν ομοφοβικούς και ρατσιστές- ότι είναι όνειδος» υποστήριξε και συμπλήρωσε:

«Αμφισβητώ την καλή πρόθεση τους. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα να αναπαραχθούν, αλλά θέλουν να γίνουν ανάδοχοι. Η ψυχική και συναισθηματική ασφάλεια των παιδιών απαιτεί πρωτίστως διακριτούς και αλληλοσυμπληρώμενους ρόλους. Τα παιδιά αυτά δεν θα μεγαλώσουν εδώ μέσα προστατευμένα από προοδευτικά μυαλά, αλλά εκεί έξω, φορτωμένα με τη διαφορετικότητα που δεν θα μπορούν να χειριστούν από την κοινωνική πραγματικότητα».

Τι κάνει το προεδρείο της Βουλής;

Σε κάθε τοποθέτησή του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ παραβιάζει καταφανώς τον αντιρατσιστικό νόμο, μετατρέποντάς τα παραληρήματά του σε κοινοβουλευτική καθημερινότητα, χωρίς το προεδρείο της Βουλής να τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας προκειμένου να του αποδοθούν οι ανάλογες ποινές. Ενδεικτικό πως το ίδιο ακριβώς «επιχείρημα» περί συμψηφισμού ομοφυλοφιλίας και παιδοφιλίας χρησιμοποίησε ο Μιχαλολιάκος λίγο μετά την τοποθέτηση του Κατσίκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter