Τέρενς Κουίκ- Νανά Παλαιτσάκη: Οι παρουσιαστές του πρώτου δελτίου του ΑΝΤ1 αποχαιρετούν τον Μίνωα Κυριακού (Photos)

Τέρενς Κουίκ- Νανά Παλαιτσάκη: Οι παρουσιαστές του πρώτου δελτίου του ΑΝΤ1 αποχαιρετούν τον Μίνωα Κυριακού (Photos)

Την πρωτοχρονιά του 1990 το πρώτο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βγήκε στον αέρα από το στούντιο του σταθμού στο εμπορικό κέντρο Agora, Κηφισίας 10-12. Παρουσιαστές ο ήδη γνωστός Τέρενς Κουίκ και συμπαρουσιάστριά του η καινούργια στο “γυαλι” Νανά Δούκα.

“Καλησπέρα Νανά, καλησπέρα Τέρενς” σήμα κατατεθέν της εποχής. Και οι δύο δημοσιογράφοι άφησαν κάποια στιγμή την “οικογένεια” του ΑΝΤ1. Με αφορμή τον θάνατο του ιδρυτή του σταθμού, ο καθένας με τον δικό του τρόπο αποχαιρετά και λένε το μεγάλο τους “Ευχαριστώ” στον Μίνωα Κυριακού.

Ο σημερινός υφυπουργός εξωτερικών , Τέρενς Κουίκ έγραψε στο Twiiter:

Καλό ταξίδι καπετάνιε.Καλοτάξιδος φίλε. Πολλοί σου οφείλουν πολλά. Εγώ ακόμα περισσότερα στα 14 χρόνια που ζήσαμε μαζι & δεν σβύνουν ποτέ. 

Γράφει στο facebook η Νανά Παλαιτσάκη (τότε ήταν η Νανά Δούκα, είχε το επίθετο του πρώην συζύγου της). Ήταν η εποχή που ο διάλογος ” Νανά” ; ” Ναι Τέρενς” …είχε γίνει σήμερα έναρξης στο μεγαλύτερο club της εποχής το mercedes του Βασίλη Τσιλιχρήστου και με το Καληνύχτα κυρίες και κύριοι απο το “δικό μας αποχαιρετισμό στους τηλεθεατές” έκλεινε το πρόγραμμα του club στις 7 το πρωί

Η δημοσιογράφος έχει κάνει και άλλες αναρτήσεις στις οποίες ευχαριστεί τον Μ. Κυριακού. Η σχέση τους άλλωστε ξεκίνησε όταν η δημοσιογράφος, έκανε μαθήμα στα παιδιά του γνωστού εφοπλιστή. 

Διαβάστε τη συγκινητική της ανάρτηση:

Παρακολουθώ όλες τις αναρτήσεις φίλων του Μίνωα Κυριακού, φίλων και συναδέλφων καθώς και ένα εξαιρετικό κείμενο του Νίκου Μαστοράκη για τον ιδρυτή του ανθρώπου που άλλαξε την ιστορία των media στην Ελλάδα. Έγραψα λίγες λέξεις όταν έφτασε η είδηση για εκείνον. Όσο περνάνε οι ώρες και βλέπω το χρυσό σήμα του Αντένα να στριφογυρίσει, τόσο μεγαλώνει η θλίψη που δεν μπόρεσα να τον αποχαιρετίσω . Για μένα ο Μίνωας Κυριακού δεν ήταν ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Αντένα. Ήταν ο πατέρας του Ξενοφώντα, του Θοδωρή και της Αθηνάς …Αυτή η σχέση μας ένωσε το 1987 Μου άνοιξε το σπίτι του και μου εμπιστεύθηκε ό,τι πιο πολύτιμο στην ζωή του. Τα παιδιά του και την εκπαίδευσή τους Οι αναρτήσεις όλων των συναδέλφων που συμπορευτήκαμε τους πρώτους μήνες πριν βγει το κανάλι στον αέρα..μου θυμίζουν τον Μίνωα να πηγαινοέρχεται μ’ ενα τζιν και φανελάκι και να “στρώνει” ο ίδιος τις μοκέτες στον σταθμό. Ήξερε τι ήθελε και πως να το διεκδικήσει. Ήξερε να κάνει το ανέφικτο – εφιτκό και γι’ αυτό “βγήκαμε στο αέρα ” στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, χωρίς σκηνικό !!! Την λύση την έδωσε ο Μπιρσίμ. Έβγαλε μια κάμερα στην Κηφισίας και οι τηλεθεατές “βλέπανε την Κηφιίσας και τ’ αυτοκίνητα να τρέχουν ” !!! Μου έδωσε την ευκαιρία να φύγω με μια κάμερα ολομόναχη και να πάω στο Ισραήλ , λίγες μέρες αφού ο Σαντάμ μπήκε στο Κουβέιτ …Δεν ήταν απο τους πιο εύκολους ανθρώπους …ήξερε όμως να ζητάει συγνώμη και ν’ αναγνωρίζει το λάθος του. Μια συνάντησή μας στον “Διογένη” το 1996, όταν εγώ δούλευα στον ΣΚΑΙ πια , μου επιβεβαίωσε ότι για τον αιτία του “χωρισμού μας” δεν ήμουν μόνο εγώ … Τις ξεκαρδιστικές ιστορίες για το χρώμα του μαλλιών μου και για την εμμονή του να μην αλλάζω το “φυσικό μου ξανθό” νομίζω ότι ο Γιώργος Παπαδάκης το έχει περιγράψει απο τον “αέρα” της εκπομπής του με καταπληκτικό τρόπο για να “κλαίμε” απο τα γέλια …Τι να θυμηθώ , τι να ξεχάσω ….Επιλέγω ένα “αφιέρωμα ” στα είκοσι χρόνια ενημέρωσης του Αντένα, όπου όλοι όσοι “παίξαμε μπάλα” μοιραστήκαμε αναμνήσεις . Αν δεν ήταν ο Μίνως, δεν θα γινόμουνα πρωταγωνίστρια στην ” Ψαροκοστούλα ” ως κάμπια ” Ξανά Φτούκα “, δεν θα μ’ εκπαίδευαν ως παρουσιάστρια οι Αμερικάνοι απο το CNN , δεν θα παρουσίαζα ποτέ τον “πρωινό καφέ” με σκηνοθέτη τον Νίκο Μαστοράκη και παραγωγό τον Στέλιο Αντωνιάδη , το πρώτο 24 ωρο που βγήκαμε στον “αέρα ” . Σ’ ευχαριστώ Μίνω Ξέρω ότι αποκλείεται να μην έχεις βρει την Άννα Πρετεντέρη, τον Νίκο Φώσκολο , τον Άρη Κανελόπουλο , τον Περικλή Κόκκινο 

https://www.facebook.com/nana.palaitsaki/posts/1326910550750025?pnref=story

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1541197015953042&set=a.135382049867886.28810.100001882749706&type=3&theater

Σκέφτομαι πόσο "τώρα" μου μοιάζει εκείνη η εποχή και πόσο θλίψη να μην προλάβω να του πω απο κοντά αυτά που ήθελα
Ήταν η…

Posted by Nana Palaitsaki II on Montag, 3. Juli 2017

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter