«Τεσσάρα» μέσα στο Βελοντρόμ η Μονακό

«Τεσσάρα» μέσα στο Βελοντρόμ η Μονακό

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ πέρασε νικηφόρα με 4-1 από μία τόσο δύσκολη έδρα, όπως το Βελοντρόμ, απέναντι στη Μαρσέιγ και από την πρώτη θέση -μαζί με τη Νις- βλέπει τίτλο.

 Οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ των Λεμάρ (16′) και Φαλκάο (21΄), ο Ρολάντο μείωσε στο 28ο λεπτό για τους γηπεδούχους, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να «τιμωρεί» με δύο ακόμη την ομάδα της Μασαλίας. Νωρίτερα, «λευκή» ισοπαλία στην ουραγό Μετς παραχώρησε η πρωτοπόρος Νις, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στο γαλλικό πρωτάθλημα. Χωρίς τον τιμωρημένο Μπαλοτέλι, η ομάδα της Κυανής Ακτής δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και έμεινε στο 0-0.

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Λιόν στην έδρα της Καέν, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Η Λιόν έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει την απόσταση που τη χωρίζει από την Παρί ΣΖ, η οποία συγκατοικεί στη 2η θέση με τη Μονακό (42 βαθμούς, με έναν αγώνα περισσότερο από τους Μονεγάσκους. Το αυτογκόλ του Κορνέ στο 8ο λεπτό ήταν το χειρότερο ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους που βρέθηκαν να ακολουθούν και με 2-0 μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαντινί (29΄). Πριν ολοκληρωθεί το α΄ μέρος, η Λιόν απάντησε με δύο τέρματα, και τα δύο από τον Λακαζέτ, το πρώτο από το σημείο του πέναλτι (35΄ και 45΄). Στο 61΄, όμως ο Σαντινί «χτύπησε» ξανά για την Καέν, δίνοντας βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του, αφού απομακρύνθηκε κατά τρεις βαθμούς από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter