Τεσσάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τεσσάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Στο ρελαντί η ΑΕΚ επικράτησε με τεσσάρα (4-0) στο ΟΑΚΑ του Παναιτωλικού και έφτασε τις 16 νίκες στο πρωτάθλημα. Η Ενωση συνέχισε την εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στους Αγρινιώτες με τους οποίους είναι αήττητη σε επτά εντός έδρας αγώνες (6 νίκες και 1 ισοπαλία). Τα γκολ για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πέτυχαν οι Οικονόμου (39’), Μαλής (50’ αυτ.), Μπογέ (82΄) και Γαλανόπουλος (83’).

Στις δηλώσεις του ο Ισπανός προπονητής έκανε παράπονα(!) γιατί ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο κύπελλο, η Λαμία, αγωνίστηκε χθες στην Σούπερ Λίγκα, και θα έχει μία επιπλέον ημέρα ξεκούρασης. «Είχαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη θέση μας στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Χρησιμοποιήσαμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες που είχαμε στη διάθεσή μας και με δεδομένο ότι την Τετάρτη παίζουμε ημιτελικό στο κύπελλο με την Λαμία, η οποία, και δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, θα έχει μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης από εμάς», δήλωσε ο Χιμένεθ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Χουλτ: «Έλειψε ο Νίκλας, όπως έχει λείψει ο Τσιγκρίνσκι, ο Μάνταλος, ο Άλεφ, ο Σιμόες. Στο Περιστέρι δεν έπαιξε ο Νίκλας και ο Κλωναρίδης ήταν ο καλύτερος παίκτης. Το σημαντικό είναι όλοι οι παίκτες να βοηθούν».

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας δήλωσε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του: «Κάναμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να πιεστούμε. Και κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Έγιναν πολλά λάθη. Ο στόχος μας έχει επιτευχθεί και δίνουμε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δε μου άρεσε καθόλου»

ΑΕΚ : Μπάρκας, Σβάρνας, Οικονόμου, Μπακάκης, Κλωναρίδης (76′ Γκάλο), Χουλτ, Κρστίτσιτς, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (52′ Μάνταλος), Μπογέ, Λιβάγια (67′ Αλμπάνης).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μάλης, Μάρκος Πάουλο (53′ Τσιγγάρας), Μιχάι, Μάσουρεκ, Πέδρο Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μαρινάκης, Λουσέρο, Μανά (64′ Γκούγκα), Ντίαζ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter