Τέσσερα εισιτήρια κρίνονται στην τελευταία αγωνιστική του Champions League

Τέσσερα εισιτήρια κρίνονται στην τελευταία αγωνιστική του Champions League

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και στα 16 παιχνίδια την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Οι όμιλοι του Champions League ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα. Ήδη γνωρίζουμε τις 12 από τις 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Έχουν ήδη προκριθεί η Νάπολι και η Λίβερπουλ από τον 1ο όμιλο, η Κλαμπ Μπριζ και η Πόρτο από τον 2ο,  η Μπάγερν και η Ίντερ από τον 3ο, η Τσέλσι από τον 5ο, η Ρεάλ Μαδρίτης από τον 6ο, η Μάντσεστερ Σίτι και η Ντόρτμουντ από τον 7ο, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπενφίκα από τον 8ο.

Απομένουν 4 εισιτήρια. Τα 2 κρίνονται αύριο στον 4ο όμιλο, στους αγώνες Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00) και Μαρσέιγ-Τότεναμ (22:00). Τα διεκδικούν και οι 4 ομάδες. Η Τότεναμ έχει 8 βαθμούς, η Σπόρτινγκ και η Άιντραχτ από 6 και η Μαρσέιγ 6.

Προκρίνονται και με ισοπαλία η Μίλαν και η Λειψία

Τα τελευταία 2 εισιτήρια «σφραγίζονται» την Τετάρτη, στους αγώνες Σαχτάρ Ντόνετσκ-Λειψία (19:45) και Μίλαν-Σάλτσμπουργκ (22:00). Για 2 αποτελέσματα παίζουν η Λειψία και η Μίλαν αφού προκρίνονται και με την ισοπαλία. Οι αντίπαλοί τους θέλουν μόνο τη νίκη.

Η τελευταία αγωνιστική του Champions League αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Το Pamestoixima.gr προσφέρει και στους 16 αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Σήμερα ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική της Super League με το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (18:00) στο οποίο επίσης το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει και τις αναμετρήσεις της Serie A, Βερόνα-Ρόμα (19:30) και Μόντζα-Μπολόνια (21:45).

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για 3 αγώνες

Καθημερινά από το Pamestoixima.gr προσφέρονται ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.

Δείτε τις προσφορές για τα σημερινά παιχνίδια της Super League και της Serie A:

  • ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’–Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Βερόνα-Ρόμα: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’–Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Τάμι Άμπραχαμ.
  • Μόντζα-Μπολόνια: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter