Δολοφονία Αλκη: Συνολικά οκτώ οι συλλήψεις – Δύο αναζητούνται

Δολοφονία Αλκη: Συνολικά οκτώ οι συλλήψεις – Δύο αναζητούνται

Αργά το βράδυ της Κυριακής οι συνολικές συλλήψεις που αφορούν την δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη ανέρχονται πλέον σε εννέα, μετά από τη σταδιακή σύλληψη άλλων οκτώ ατόμων, για τα οποία είχαν εκδοθεί εντάλματα, πλην του 23χρονου που είχε ήδη συλληφθεί.

Συνολικά έντεκα άτομα περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής στη δικογραφία για τη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος ‘Αλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του, 19 και 20 ετών.

Εκτός από τον 23χρονο που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, ένα 24ωρο μετά το φονικό, κι αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό, προχώρησε τις τελευταίες ώρες στην ταυτοποίηση άλλων δέκα προσώπων για την υπόθεση, από τους οποίους ήδη οι οκτώ συνελήφθησαν.

Ανάμεσα στα άτομα που αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εκτελεστούν τα εις βάρος τους εντάλματα σύλληψης, πηγές αναφέρουν ότι περιλαμβάνεται ένας 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία. Πρόκειται για το άτομο που πληροφορίες το τελευταίο 24ωρο ανέφεραν ότι διέφυγε στην πατρίδα του, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Στη δικογραφία εκτός από τους δέκα παραπάνω (8 συλληφθέντες και 2 ταυτοποιημένους) περιλαμβάνεται και ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη ένα 24ωρο μετά το φονικό κι αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή. Εις βάρος του ασκήθηκε, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η ΕΛΑΣ εξέδωσε και την πιο κάτω ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter