Τέσσερις προσαγωγές στην Κακαβιά πριν την κηδεία Κατσίφα (Video)

Τέσσερις προσαγωγές στην Κακαβιά πριν την κηδεία Κατσίφα (Video)

 Στην προσαγωγή τεσσάρων Ελλήνων προχώρησαν οι αλβανικές Αρχές στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς με την κατηγορία της υποκίνησης εθνικιστικού και θρησκευτικού μίσους, όπως αναφέρει το αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fax News στην ιστοσελίδα του.

Οι αλβανικές Αρχές κράτησαν τους τέσσερις Έλληνες για εξακρίβωση στοιχείων επειδή φορούσαν μπλούζες με τη Βόρειο Ήπειρο και είχαν στις αποσκευές τους κουκούλες.

Οι τέσσερις αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι αργότερα, εντός της ημέρας.

Επιπλέον, δεν επετράπη η είσοδος στη χώρα σε δέκανακόμη Έλληνες οι οποίοι φορούσαν μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής.

Η κηδεία του 35χρονου είναι στις 14:00 το μεσημέρι (13:00 τοπική ώρα) και θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες.

Στους Βουλιαράτες μεταβαίνουν από το πρωί οδικώς από όλη την Ελλάδα μέλη βορειοηπειρωτικών οργανώσεων ώστε να παραστούν στην κηδεία. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, καθώς οι αλβανικές αρχές φοβούνται την εκδήλωση επεισοδίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, επί ποδός βρίσκονται 2.000 αστυνομικοί και μέχρι στιγμής σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία τα σύνορα έχουν περάσει μέχρις ώρας 1100 Έλληνες

Στα πλάνα που έχει αναρτήσει στο YouTube το τηλεοπτικό δίκτυο Fax News, οι Αλβανοί αστυνομικοί υποβάλλουν σε σωματικό έλεγχο όλους όσοι επιθυμούν να διασχίσουν τη συνοριακή γραμμή, ενώ διενεργούν ελέγχους μέχρι και στους κινητήρες των οχημάτων τους.

Διαβάστε επίσης: Σήμερα η κηδεία Κατσίφα: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας υπό το φόβο επεισοδίων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter