Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών

Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης έξω από το Εφετείο Αθηνών, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε νεαρός οπαδός που βρισκόταν στο σημείο μαζί με έναν φίλο του, προκειμένου να παραστούν σε μια δίκη.

Στη συμβολή των οδών Λουκάρεως και Ραγκαβη, μια ομάδα περίπου 20 ατόμων, οπαδών αντίπαλης ομάδας που βρίσκονταν στο Εφετείο στο οποίο εξελισσόταν δίκη για οπαδική βία που αφορά περιστατικό που συνέβη στο Ίλιον πριν λίγα χρόνια, επιτέθηκαν στον νεαρό ξυλοκοπώντας τον αλλά και με μαχαίρι τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών – Ένας τραυματίας

Για το περιστατικό οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Στο σημείο επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και διέλυσαν τους επιτιθέμενους, κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Οι Αρχές εντόπισαν και ακινητοποίησαν αυτοκίνητο στην οδό Βατάτζη στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Κατά τον έλεγχο εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

Τα άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην επίθεση και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες «Ξαφνικά, δύο άνθρωποι – που δεν φαινόταν να συμβαίνει κάτι – δέχθηκαν επίθεση από 15 άτομα περίπου. Δεν ήταν κουκουλοφόροι, αλλά με τις κουκούλες των μπουφάν είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους. Επί τόπου, σε μια προσπάθεια να μην γίνουν αντιληπτοί», ενώ παράλληλα προσθέτουν περιγράφοντας το τραυμα του θύματος:

«Έτρεχε πίδακας το αίμα από το πλάι του ποδιού του. Κατευθείαν μου θύμισε την υπόθεση Άλκη Καμπανού. Με το που έγινε η επίθεση αυτή, κατέβηκαν τα ΜΑΤ και χρησιμοποιήσαν κρότου λάμψης. Οι επιτιθέμενοι τράπηκαν σε φυγή».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter