Test δεν έχουμε, τορπίλες θα αγοράσουμε

Test δεν έχουμε, τορπίλες θα αγοράσουμε

Όλοι οι επιστήμονες παραδέχονται ότι τα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώνονται είναι ανάλογα των τεστ που πραγματοποιούνται.

Όσο περισσότερα γίνονται τόσο περισσότεροι πολίτες ανιχνεύονται με κορονοϊό.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έκανε θάλασσα και στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Τα κατάφερε στο πρώτο κύμα με το να επιβάλλει lockdown σε ολόκληρη τη χώρα, στο οποίο οι πολίτες πειθάρχησαν.

Όταν όμως άνοιξε τα σύνορα για τον τουρισμό προσβλέποντας λανθασμένα για ακόμη μία φορά ότι θα ισορροπήσει η οικονομία, τα κρούσματα θέριεψαν.

Και εδώ έρχεται η ανάγκη για όσα περισσότερα τεστ μπορούν να διενεργηθούν. Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη αμέλησε.

Ελάχιστα test στα αεροδρόμια, στα σύνορα και στα πλοία. Αύξηση στη χωρητικότητα των πλοίων στο 80% χωρίς κανένα έλεγχο από τα λιμεναρχεία για το αν τηρούνται οι κανόνες.

Και όλα αυτά με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα για test.

Από την άλλη όμως υπό την πίεση των στρατιωτικών, που πάντα ζητάνε περισσότερα και είναι θέμα της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας να τους ικανοποιήσει ή όχι τα αιτήματά τους, βρέθηκαν πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να εκτιμήσει το ύψος τους, για να αγοραστούν αεροπλάνα και τορπίλες από τους Γάλλους και φρεγάτες από τους Γερμανούς.

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις εξαγγελίες του στη ΔΕΘ, τονώνει την γαλλική οικονομία όπως παραδέχτηκε και ο αρμόδιος γάλλος υπουργός, αλλά εγκαταλείπει την ενίσχυση του ΕΣΥ, καταλαβαίνει κανείς ότι για μια ακόμη φορά κυβέρνηση της Δεξιάς δεν ενδιαφέρεται για την υγεία των πολιτών.

Εγκαταλείπει στην τύχη του το ΕΣΥ για να αγοράσει κανόνια. Δεν μισθώνει κτίρια για να μειώσει τους μαθητές στις αίθουσες διδασκαλίας αλλά αγοράζει φρεγάτες.

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτίθεται στον ελληνικό λαό. 

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter