Τετ-α-τετ Καμίνη Θοδωράκη για την ασφάλεια στην Αθήνα

Τετ-α-τετ Καμίνη Θοδωράκη για την ασφάλεια στην Αθήνα

Τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, επισκέφθηκε και ενημέρωσε για τα προβλήματα της Αθήνας και ιδιαίτερα τα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε μετά την συνάντηση, ότι το Ποτάμι συμπαραστέκεται στην δημοτική αρχή Αθηναίων, για μια σειρά από ενέργειες, που θα αλλάξουν, και αλλάζουν σιγά-σιγά, την όψη της Αθήνας. Συμπλήρωσε όμως, ότι «είναι κοινή παραδοχή ότι όλα τα προγράμματα, όλες οι πρωτοβουλίες, όλα τα ωραία της πόλης επισκιάζονται από την ανασφάλεια των κατοίκων για τα μικρά και μεγάλα εγκλήματα που συμβαίνουν στους δρόμους και τις συνοικίες. Είπαμε στον δήμαρχο ότι πρέπει όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη -και οι αρχηγοί των κομμάτων και οι φορείς και βέβαια ο ίδιος- και να πάρουμε γενναίες αποφάσεις που θα δυναμώσουν το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών».

Ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε, ότι η ανασφάλεια πλήττει περισσότερο τα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα κι όχι όσους έχουν οικονομική άνεση.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καμίνης εξέθεσε, όπως είπε, τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, κυρίως προκειμένου να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, να αυξηθεί η απασχόληση, η επιχειρηματικότητα, ο τουρισμός, η προαγωγή του τουρισμού και στο εξωτερικό, χωρίς βεβαίως να παραμελείται η βοήθεια που πρέπει να έχουν όσοι έχουν ανάγκη. «Αυτά όμως δε θα αποδώσουν αν δεν έχουμε διασφαλίσει το βασικό δικαίωμα των κατοίκων και επισκεπτών της Αθήνας στην ασφάλεια», είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter