Τετ-α-τετ Τσίπρα Σούλτς πριν από τη σύνοδο κορυφής

Τετ-α-τετ Τσίπρα Σούλτς πριν από τη σύνοδο κορυφής

Με τον Μάρτιν Σουλτς, πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συναντάται την ώρα αυτή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην προπαρασκευαστική Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, υπό καθεστώς παρατηρητή

Οι συναντήσεις αυτές δεν είναι παρά το πρόγευμα του σημερινού προγράμματος του πρωθυπουργού, καθώς αμέσως μετά θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια Σύνοδος που περιλαμβάνει τις εργασίες, συνέντευξη Τύπου αλλά και άτυπο δείπνο εργασίας το βράδυ.

Επίσης, ο πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί αργότερα, σήμερα.

Η Σύνοδος αλλά και όλες οι συναντήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού γίνονται σε συνέχεια των χθεσινών αποφάσεων του Eurogroup για «πάγωμα» των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος, αλλά και των αντιδράσεων που συνάντησε η ανακοίνωση αυτή, από τον επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί και τον Τζιάνι Πιτέλα, επικεφαλής της ευρω-σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter