Τέταρτη σερί νίκη για τον ΠΑΟ, επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ

Τέταρτη σερί νίκη για τον ΠΑΟ, επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κέρδισε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι της Λεωφόρου, αλλά ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη νίκη με 2-0. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους πράσινους στο πρωτάθλημα, ενώ μέσα στο 2021 δεν έχουν δεχθεί ούτε γκολ.

Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι είχε ρυθμό, δεν είχε όμως φάσεις. Το σκορ άνοιξε στο 32’. Μετά από σέντρα του Εμμανουηλίδη από δεξιά, ο Σένκεφελντ νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο επόμενο λεπτό ο Σαρδινέρο έφυγε στην κόντρα και νίκησε τον Διούδη. Στο ξεκίνημα της φάσης ήταν οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε και πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να μπορεί να πατήσει με αξιώσεις στην περιοχή του Διούδη. Στο 77’ ο Στάικος από πλεονεκτική θέση αστόχησε, ενώ στο 79’ ο Αϊτόρ με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι του Βάτερμαν.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 86’ μετά από απίθανη ασίστ του Αλεξανδρόπουλου και σουτ του Καμπετσή.

O Καραντώνης (Ημαθίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Βαφέα, Νέιρα,

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Εμμανουηλίδης (69’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (69’ Mακέντα), Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο (75’ Βιγιαφάνιες), Καμπετσής (90’ Χατζηθεοδωρίδης).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουες, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Γιαννούλης (85’ Ντε Γκούζμαν), Κοροβέσης, Στάικος, Βαφέας (60’ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον (72’ Γρίβας), Σαρδινέρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter