Τέταρτο θύμα από την κακοκαιρία Daniel – Έξι αγνοούμενοι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας

Τέταρτο θύμα από την κακοκαιρία Daniel – Έξι αγνοούμενοι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στον Δομοκό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο ηλικίας 51 ετών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamiareport, ο κτηνοτρόφος από το Πετρωτό, βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης νεκρός από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ καταπλακωμένος από φερτά υλικά. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από όσα κατέβασαν οι χείμαρροι που προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο 51χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής. Δυστυχώς οι φόβοι των δικών του ανθρώπων επαληθεύτηκαν και οι αναζητήσεις έληξαν με τον τραγικότερο τρόπο.

Τέσσερις οι νεκροί από την επέλαση του «Daniel»

Πρόκειται για το τέταρτο θύμα της σαρωτικής επέλασης της κακοκαιρίας Daniel που σαρώνει τη χώρα μας που πλήττει τη χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας. Χθες το βράδυ η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε νεκρός ένας ακόμη συμπολίτης μας, που καταπλακώθηκε από το όχημά του στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας. Ο 82χρονος, που ήταν αγνοούμενος το απόγευμα της Τετάρτης, ανασύρθηκε νεκρός από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου.

Νωρίτερα, την ίδια μέρα, εντοπίστηκε νεκρή και μία ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Πάλτση της Μαγνησίας, ενώ την Τρίτη ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του στον Βόλο όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση του νερού.

Φόβοι για ανθρώπινες απώλειες στην Καρδίτσα

Στο μεταξύ, κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην Καρδίτσα, όπου στην περιοχή Παλαμά και Μεταμόρφωση οι κάτοικοι βιώνουν εφιαλτικές στιγμές, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για αγνοουμένους, με τον δήμαρχο του Παλαμά, Γιώργο Σακελλαρίου, να εκφράζει φόβους ότι μπορεί να υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας στη ενημέρωση για την πορεία της κακοκαιρίας Daniel ανέφερε ότι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας αγνοούνται έξι άτομα, ενώ 20 πολίτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι.

Εγκλωβισμένοι είναι, επίσης, είκοσι άτομα στα Μεγάλα Καλύβια και τέσσερα στα Καλογριανννά. Συνολικά στα τρία αυτά χωριά της Καρδίτσας είναι 64 οι εγκλωβισμένοι πολίτες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter