Τετράωρη στάση εργασίας στο τραμ την Τετάρτη

Οι εργαζόμενοι στο τραμ αποφάσισαν τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.

Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής, διαμαρτύρεται για τη μη σωστή λειτουργία του συστήματος τηλεματικής, ανακοινώνοντας στάση από τις 10:00 έως τις 14:00. Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι επισημαίνουν για την τηλεματική ότι «μέχρι σήμερα μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα έχει φέρει. Η προβληματική λειτουργία της “νέας τηλεματικής” αποτελεί μείζον θέμα για τη γραμμή του τραμ που παραμένει 22 μήνες άλυτο».

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι οι: «καθημερινές δυσλειτουργίες του δοκιμαστικού συστήματος, επιφέρουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία και την ασφάλεια των δρομολογίων, σημαντική οικονομική ζημία στην εταιρία, προβλήματα στην εξυπηρέτηση του ήδη ταλαιπωρημένου επιβατικού κοινού και τελικώς την πλήρη απαξίωση του μέσου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.