Τέξας: Εκτέλεσε κόσμο στα τυφλά οδηγώντας – Επτά νεκροί, 21 τραυματίες (Video & Photos)

Τέξας: Εκτέλεσε κόσμο στα τυφλά οδηγώντας –  Επτά νεκροί, 21 τραυματίες (Video & Photos)

Στους επτά ανέρχονται οι νεκροί από την επίθεση που εξαπέλυσε ένας ένοπλος το Σάββατο στο δυτικό Τέξας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό. Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News μετέδωσε ότι η αστυνομία πρόκειται να παραχωρήσει αργότερα σήμερα συνέντευξη Τύπου για το θέμα αυτό.

«Ένας ύποπτος (πιθανόν 2) κινείται με αυτοκίνητο στην Οντέσα και πυροβολεί ανθρώπους στα τυφλά», ανέφερε η αστυνομία της πόλης μέσω Facebook. «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί τραυματίες από σφαίρες. Ο ύποπτος έκανε πειρατεία σε αυτοκίνητο του ταχυδρομείου», διευκρίνισε η αστυνομία.

Δύο άνθρωποι είναι νεκροί, τουλάχιστον τρεις αστυνομικοί είναι ανάμεσα στους τραυματίες, ενώ ένας ύποπτος πιστεύεται ότι έχει συλληφθεί στην Οντέσα», ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός CBS 7, ο οποίος ανήκει στο τηλεοπτικό δίκτυο εθνικής εμβέλειας CBS των ΗΠΑ.

Ο ένας ύποπτος κινείται με φορτηγάκι του ταχυδρομείου και άλλος ένας κινείται με ένα Toyota χρυσού και λευκού χρώματος, σύμφωνα με την αστυνομία της Μίντλαντ.

https://twitter.com/10Joey01/status/1168034472811384833

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του δήμου της Οντέσα μίλησε στο CNN για τουλάχιστον έναν νεκρό και δέκα τραυματίες. Η εφημερίδα The New York Times, επικαλούμενη τον δήμαρχο της γειτονικής Μίντλαντ Τζέρεμι Μοράλες, έκανε λόγο για δύο νεκρούς και ανέφερε επίσης ότι ο δράστης έχει συλληφθεί. «Δεν είμαι σίγουρος αν είναι ζωντανός», πρόσθεσε ο δήμαρχος στην νεοϋορκέζικη εφημερίδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter