«Τέξας» η ΝΔ στην Ηλεία από την υποψηφιότητα Αβραμόπουλου

«Τέξας» η ΝΔ στην Ηλεία από την υποψηφιότητα Αβραμόπουλου

Η επίσημη (αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση) κάθοδος του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Ηλεία ως υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ προκαλεί τριγμούς, γκρίνιες, αναστάτωση και …πολιτικές καραμπόλες στο κόμμα.

Χθές εντελώς αιφνιδιαστικά στην διάρκεια προεκλογικής του ο ομιλίας ο 80χρονος πρώην υπουργός Βασίλης Κοντογιαννόπουλος ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία!

Το στέλεχος της ΝΔ επικαλέστηκε την τραγωδία στα Τέμπη (!) για να δικαιολογήσει την απόφασή του. Πηγές όμως του Documentonews.gr αναφέρουν ότι την παραίτησή του ζήτησε τη ΝΔ με σκοπό να «αδειάσει» μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία προκειμένου αυτή να καλυφθεί από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος πάντως στην ομιλία του , σχετικά με την παραίτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων :

« Η τραγωδία στα Τέμπη αλλάζει ριζικά το πολιτικό κλίμα, μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση. Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα με κύριο χαρακτηριστικό την έλλειψη εμπιστοσύνης στην πολιτική και τους πολιτικούς. Δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα και την πολιτική μου διαδρομή η διεκδίκηση του σταυρού προτίμησης από τους συμπολίτες μου και ιδίως τους νέους, την ώρα που έχει τρωθεί καίρια η αξιοπιστία των πολιτικών.

Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου από το ψηφοδέλτιο της ιδιαίτερης πατρίδας μου. Αποσύρομαι από τη διεκδίκηση του σταυρού προτίμησης. Δεν αποσύρομαι από την πολιτική μάχη, που θεωρώ καθοριστική για τη μελλοντική πορεία της χώρας, της Ηλείας και της νέας γενιάς.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter