Τέξας: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε τροχαίο με εκκλησιαστικό λεωφορείο

Τέξας: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε τροχαίο με εκκλησιαστικό λεωφορείο

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο της εκκλησίας το οποίο μετέφερε ηλικιωμένους συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο όχημα σύμφωνα με την αστυνομία.

Δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί τα αίτια του δυστυχήματος σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Τέξας ο οποίος πρόσθεσε πως οι έρευνες συνεχίζονται.

Το εκκλησιαστικό λεωφορείο είχε 14 επιβαίνοντες όταν συγκρούστηκε με το φορτηγό στο οποίο βρισκόταν μόνο ο οδηγός. Το δυστύχημα έγινε περίπου 130 χιλιόμετρα δυτικά του Σαν Αντόνιο.

Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο του Σαν Αντόνιο σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Express-News ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπο της εκκλησίας ο ένας επιζών επιβάτης του λεωφορείου είναι σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Η ομάδα των ηλικιωμένων επέστρεφε από τριήμερη εκδρομή που είχε πάει σε κοντινή περιοχή. «Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Συνεχίστε να προσεύχεστε», ανέφερε η εκκλησία σε δήλωσή της.

Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ και η σύζυγός του εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τα θύματα. «Είμαστε λυπημένοι και θρηνούμε για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, η καρδιά μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων» δήλωσαν. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter