Τεχνικοί Ιδιωτικής Τηλεόρασης κατά Ζήνας Κουτσελίνη

Τεχνικοί Ιδιωτικής Τηλεόρασης κατά Ζήνας Κουτσελίνη

Με μία οργισμένη ανακοίνωση απάντησε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης στην απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού STAR να σπάσει την 4ωρη στάση εργασία που πραγματοποιούσαν χθες από τις 12 μέχρι τις 4 το απόγευμα.

«Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια της Διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL να μη σεβαστεί την αγωνία των εργαζομένων του MEGA και να σπάσει την 4ωρη στάση εργασίας που είχε κηρυχθεί από τις Ενώσεις», αναφέρει η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης.

«Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού και όσοι συνέπραξαν μαζί τους, αδιαφορούν επιδεικτικά στο γεγονός ότι κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο 420 οικογένειες από το μαύρο που επιχειρείται κυρίως από τους μετόχους του MEGA. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!! Τίποτ’ άλλο !!!», υπογραμμίζει η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης.

Η ανακοίνωση καταλήγει με το εξής υστερόγραφο: «Αλήθεια, αφού η κυρία Κουτσελίνη θεωρεί την εκπομπή της πολύ πιο σημαντική από το δράμα που βιώνουν οι 420 οικογένειες των εργαζομένων του MEGA και εφόσον ασχολείται με ευαισθησία για τα κοινωνικά θέματα, θα προβάλλει τουλάχιστον κάποια στιγμή το δράμα αυτό; Ρητορικό το ερώτημα…».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter