Η τρίτη κατά σειρά καταβολή

Τη Δευτέρα 29 Μαϊου η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Μαϊου, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). 

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά καταβολή του ΚΕΑ, που θα χορηγηθεί σε 195.584 δικαιούχους και αφορά συνολικά 451.800 άτομα, στους οποίους θα μοιραστεί το ποσό των 43.989.884,06 ευρώ.

Το υπουργείο Εργασίας υπενθυμίζει ότι η πληρωμή του ΚΕΑ πραγματοποιείται με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.