Τη δόξα πολλοί (στη ΝΔ) εμίσησαν, το χρήμα ουδείς

Τη δόξα πολλοί (στη ΝΔ) εμίσησαν, το χρήμα ουδείς

Στη ΝΔ αμολήθηκαν προς άγραν… 1,2 εκατ. ευρώ. Με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές (13 Μαΐου) οι ιθύνοντες της ΝΔ δουλεύουν νυχθημερόν για να πείσουν 100.000 μέλη να προσέλθουν στις κάλπες.

Αυτό για τους μη γνωρίζοντες σημαίνει ότι θα έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, ήτοι να έχουν δώσει από 12 ευρώ.

Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί στη ΝΔ που δεν συμμερίζονται την εκτίμηση ότι χιλιάδες μέλη θα πάνε κυριακάτικα να ψηφίσουν για τα νομαρχιακά και τοπικά συμβούλια του κόμματος.

Οπότε, μάλλον, αδίκως θα περιμένει ο Μητσοτάκης να εισρεύσει ζεστό και πολύ χρήμα στα ταμεία. Προς το… παγωμένο το βλέπουν κάποιοι.

Τέλος, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το γενικό κουμάντο στις εσωκομματικές εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έδωσε στον πρώτο σε σταυρούς στην Πολιτική Επιτροπή, Γιώργο Κατσαούνο. Το λογικό και αναμενόμενο θα ήταν να το έχει δώσει στον στενό του συνεργάτη Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος γνωρίζει και πως βγαίνουν τα χρήματα και πώς να μαζεύει τα χρήματα. Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, αναφερόμαστε στις πετυχημένες τηλεπωλήσεις που κάνει ο τηλεπωλητής αντιπρόεδρος της ΝΔ, καθώς και στα βιβλιοπωλεία που διατηρεί. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter