Τη νίκη ο Απόλλων (2-1), την πρόκριση η ΑΕΚ (Photos)

Τη νίκη ο Απόλλων (2-1), την πρόκριση η ΑΕΚ (Photos)

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στη Ριζούπολη 2-1 από τον Απόλλωνα, αλλά εξασφάλισε την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου, καθώς στον αγώνα του ΟΑΚΑ είχε επικρατήσει 2-0.

Το παιχνίδι στο ξεκίνημα του ήταν αμφίρροπο και η «ελαφρά ταξιαρχία» άνοιξε το σκορ στο 16’. Ο Μπεντινέλι πάτησε περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Ντάουντα, ο οποίος σκόραρε με διπλή προσπάθεια (1-0).

Αμεση ήταν η αντίδραση της Ενωσης. Στο 20’ ο Λόπες έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Ολιβέιρα με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Στο 27’ οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα στο σκορ με μία απίθανη «κανονιά» του Λαγού (2-1), ενώ η ΑΕΚ έχασε μοναδική ευκαιρία στο 37’ με τον Τάνκοβιτς. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν άλλες δύο φάσεις για γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

Ο Γ. Τζοβάρας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λαγό, Χουχούμη, Μουνιέ, Σιμόες, Γκαρσία, Χνιντ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γιαννακόπουλος, Κάλισιρ (46’ Μπρούτσιτς), Λισγάρας, Χουχούμης, Τσαμπούρης, Βιτλής (63΄Φερνάντεθ), Λαγός (81’ Ρόδης), Μπετινέλι (69’ Κραγιόπουλος), Κιτοκό, Μουνιέ, Ντάουντα (46’ Ιωαννίδης).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λόπες, Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Ραντόνια, Σιμόες, Σάκχοφ (63’ Γαλανόπουλος), Τάνκοβιτς (46’ Σιμάνσκι), Νταντσένκο (46’ Γκαρσία), Ολιβέιρα (92’ Ανσαροφάρντ), Αλμπάνης (84’ Μαχαίρας).

Χιμένεθ: «Είμαι πολύ θυμωμένος»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την κάκιστη εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς με τον Απόλλωνα.

«Ήταν λυπηρό το πρώτο μέρος που κάναμε και κάποιοι παίκτες θα πρέπει να σκεφτούν τι πρέπει να κάνουν όταν φοράνε την φανέλα της ΑΕΚ. Είμαι πολύ θυμωμένος με την απόδοση μας στο πρώτο ημίχρονο, στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παίξεις χωρίς ένταση. Αυτό είναι το παράπονο που έχω από τους παίκτες μου, δεν παίζουν με ένταση», δήλωσε ο Χιμένεθ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας ότι «υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος το μόνο που έκανε είναι να χτυπάει τους παίκτες μας και όταν διαμαρτυρήθηκα δέχθηκα κίτρινη. Πρέπει να προστατευτεί το ποδόσφαιρο». 

**Η κλήρωση για τους αγώνες της 7ης (προημιτελικής) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-2021 θα διεξαχθεί αύριο στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων, λόγω των μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του covid-19. Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί μέσω live streaming από το www.epo.gr. Στους «8» προκρίθηκαν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Αρης, ο Βόλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ Παναθηναϊκός και Λαμία είχαν περάσει χωρίς αγώνα.




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter