Τη χούντα ονειρεύεται ο Χρήστος Παππάς: «Κάτω τα χέρια από την Μακρόνησο, θα χρειαστεί…»

Τη χούντα ονειρεύεται ο Χρήστος Παππάς: «Κάτω τα χέρια από την Μακρόνησο, θα χρειαστεί…»

Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν πλέον οι υμνητές της Χούντας εντός Κοινοβουλίου.

Ο βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης, Χρ. Παππάς, μετά την τυμβωρυχία στα θύματα της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική, προέτρεψε την κυβέρνηση να μην κατεδαφίσει τα αυθαίρετα παραπήγματα στην Μακρόνησο, απειλώντας πως θα… χρειαστούν κι αν ποτέ κατεδαφιστούν αυτό θα γίνει με κοινωνική εργασία…

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο νεοναζί βουλευτής κάλεσε την κυβέρνηση να μην γκρεμίσει τίποτα στην Μακρόνησο. «Κάτω τα χέρια από την Μακρόνησο, θα χρειαστεί… Και ό,τι είναι να γκρεμιστεί, θα γκρεμιστεί με κοινωνική εργασία…» είπε χαρακτηριστικά, υπονοώντας πως θα επιστρέψουν οι εποχές που οι αριστεροί πολίτες βίωναν την εξαθλίωση και τα βασανιστήρια της εξορίας από τους πραξικοπηματίες.

Οι αντιδημοκρατικές απειλές του υπόδικου βουλευτή προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση των βουλευτών της πλειοψηφίας, με τον προεδρεύοντα, Δημήτρη Κρεμαστινό, να μην πράττει τα δέοντα για να διακόψει το παραλήρημα. «Είναι μνημείο και πρέπει να παραμείνει ως μνημείο» απάντησε ο φασίστας στις φωνές των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, αντιλαμβανόμενος ότι η κατάσταση είχε εκτροχιαστεί.

Παίρνοντας το λόγο για να απαντήσει, ο Χρήστος Μαντάς παραλλήλισε τις απειλές του Παππά με τις φασιστικές και εγκληματικές προτροπές του Μπαρμπαρούση για το Μακεδονικό. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε δε πως όσα ακούστηκαν από τον χρυσαυγίτη αποτελούν ύβρεις για τη δημοκρατία και ζήτησε από το προεδρείο να καταδικάσει τα λεγόμενα του Παππά.

Ο κ. Κρεμαστινός -έστω και καθυστερημένα- χαρακτήρισε αδιανόητα και απαράδεκτα όσα είπε ο Χρ. Παππάς, ενώ την ώρα που το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης αποχωρούσε επιδεικτικά από την αίθουσα, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, τόνισε ότι «πριν λίγο μάθαμε ότι οι βασανιστές επιστρέφουν. Οι υπόδικοι χρυσαυγίτες ξερνάν το θράσος τους κατά όσων αγωνίζονται για να φτιάξουν ένα μέλλον καλύτερο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter