Θα… πάει τελικά σε Χειμάρρα, Δερβιτσάνη και Λειβαδιά ο Μητσοτάκης

Θα… πάει τελικά σε Χειμάρρα, Δερβιτσάνη και Λειβαδιά ο Μητσοτάκης

Θα πραγματοποιηθεί τελικά, σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, με το Μαξίμου να ανακοινώνει ότι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί «με μέλη και εκπροσώπους της ελληνικής μειονότητας στις εν λόγω περιοχές».

Πρόκειται για ένα ζήτημα που είχε μετατραπεί σε σίριαλ, καθώς ο πρωθυπουργός ήταν να πραγματοποιήσει τις προαναφερθείσες επισκέψεις την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, ωστόσο το πρωί εκείνης της ημέρας, το Μαξίμου διέρρευσε ότι τα σχέδια ακυρώνονται, επικαλούμενο τις κακές καιρικές συνθήκες που αναμένονταν στην περιοχή.

Μία εξήγηση που προκάλεσε ερωτήματα και αρκετές απορίες, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δεν φανέρωναν ότι οι καιρικές συνθήκες θα πάρουν… προβληματική τροπή. Και όπως ήταν φυσικό, ήρθαν οι πρώτες αντιδράσεις από την Αθήνα.

«Ο Έντι Ράμα δήλωσε ρητά ενώπιον του κ Μητσοτάκη: “ελπίζω να βρείτε χρόνο να επισκεφθούμε μαζί την Ελληνική Εθνική Μειονότητα”. Έτσι επιβεβαίωσε περίτρανα ότι η επίσκεψη στη Χειμάρρα, Λειβαδιά και Δερβιτσάνη ακυρώθηκε καθ` υπαγόρευση του κ. Ράμα, και όχι λόγω δήθεν “καιρικών συνθηκών” στις περιοχές αυτές», σημείωνε με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η εν λόγω εξέλιξη επιβεβαίωσε «την αποτυχία της εξωτερικής πολιτικής του κ. Μητσοτάκη, η οποία στηρίζεται στην επικοινωνία και την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter