Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο γιος μου κάνει μπαλέτο και τον στηρίζω απόλυτα (Video)

Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο γιος μου κάνει μπαλέτο και τον στηρίζω απόλυτα (Video)
Πηγή: Facebook

Συνέντευξη έδωσε ο Θανάσης Κουρλαμπάς στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε για τα παιδιά του και την αδυναμία που τους έχει.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, σε ερώτηση σχετικά με τα παιδιά του και για το πώς θα αντιδρούσε αν του αποκάλυπταν ότι θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική δήλωσε.

«Αυτό που προσπάθησα να μεταφέρω στα παιδιά μου είναι να ότι κάνουν, να παθιαστούν, να το αγαπήσουν όσο δύσκολο και αν είναι και θα βρουν τα παράθυρα και τις πόρτες να το κυνηγήσουν και να το εκπληρώσουν. Οτιδήποτε και να κάνουν να είναι παθιασμένα αν όχι ευτυχισμένα. Είναι πολύ μεγάλος παράγοντας η δουλειά στη ζωή μας και πρέπει να είμαστε καλά μέσα σε αυτή»

«Ο γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο. Αυτό είναι ένα θέμα που το τελευταίο μεγάλο διάστημα το διαχειρίζομαι λίγο με μια προσοχή γιατί την όταν έτυχε και το είπα την πρώτη φορά, πήρε μια διάσταση που δεν την περίμενα ούτε εγώ ούτε ο γιος μου. Είπα το αυτονόητο. Είδαμε με την Αθηνά μια κλίση του παιδιού μας από νωρίς, το στηρίξαμε, του άρεσε πάρα πολύ, εξακολουθεί να του αρέσει, ελπίζει να πάει προς τα εκεί.

Νομίζω ότι είναι αυτονόητο για κάποιον που το παιδί του έχει μια κλίση, να το στηρίξει. Δε μπορώ να κρίνω τις απόψεις των ανθρώπων για το οτιδήποτε. Εγώ προσωπικά όταν τον βλέπω να χορεύει συγκινούμαι».

Μυστικά & Documento

01/10/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter