Θανάσης Μιχαηλίδης: «7 Ιούλη ’19…Η αρχή της πανδημίας των πιθήκων..» (Video)

Θανάσης Μιχαηλίδης: «7 Ιούλη ’19…Η αρχή της πανδημίας των πιθήκων..» (Video)

Την επικαιρότητα «καυτηριάζει» για ακόμα μία φορά ο Θανάσης Μιχαηλίδης, ο οποίος με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ σχολιάζει την επικαιρότητα.

Ο άγριος ξυλοδαρμός φοιτητή από τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ,  η κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων, το πρωθυπουργικό ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω… NBA και η εμφάνιση ασθενειών όπως η λέπρα και η ευλογιά των πιθήκων είναι μερικά από τα θέματα που καυτηριάζει.

«Δεν είδες τι έπαθε το παιδί που πήγε να διαμαρτυρηθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το σάπισαν στο ξύλο; Πρώτα το έδειραν και μετά το πυροβόλησαν, τηρήθηκε η διαδικασία κανονικά. Ήθελαν πρώτα να τον κουφάνουν και να τον στραβώσουν κι άμα πεθάνουν πέθανε… Τόσα χιλιάδες στρέμματα του ΑΠΘ ο Πρύτανης επιμένει να γίνει σε συγκεκριμένο σημείο η βιβλιοθήκη. Μάλλον θα είναι θέμα φενγκ-σούι.

Τι τις θέλουμε τις φοιτητικές παρατάξεις; Είναι που κέρδισε η ΔΑΠ όπως μας έλεγαν, όταν έτρωγε το άγριο ματσούκι στις φοιτητικές εκλογές. Άν δεν μας αρέσει κάτι το καταργούμε, όπως έγινε με τους μάρτυρες της Novartis….

Πανδημία πιθήκων λένε, επανεμφάνιση της λέπρας λένε, αλλά ο Έλληνας παραμένει άφοβος, ατρόμητος,αδιάφορος… Έμαθε να ζει με τους άχρηστους,άριστους,ανεπρόκοπους που σαν πανδημία λέπρας κατασπαράζουν τις ζωές μας από τον Ιούλη του ’19’», σημειώνει μεταξύ άλλων στην περιγραφή του νέου του βίντεο ο Θανάσης Μιχαηλίδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter