Θανάσης Μιχαηλίδης: «Μπήκαμε στο 2022 χωρίς 21000 συνανθρώπους μας»

Θανάσης Μιχαηλίδης: «Μπήκαμε στο 2022 χωρίς 21000 συνανθρώπους μας»

Νέο βίντεο από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Θανάση Μιχαηλίδη, ο οποίος σατιρίζει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο τα τεκταινόμενα στην ελληνική πολιτική σκηνή, όσα συνέβησαν τα δύο χρόνια της πανδημίας, καθώς και την απώλεια των 21000 συνανθρώπων μας, με την ευχή για το 2022 «ΝΑ ΠΟΥΜΕ «ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Συγκεκριμένα στο κανάλι του στο youtube, αναφέρει:

«Μπήκαμε στο 2022 χωρίς 21000 συνανθρώπους μας, αλλά με την ίδια κυβέρνηση, ίδια πολιτική, ίδια αναλγησία, ίδια και μεγαλύτερη κυβερνητική αδιαφορία, αλλά με μια μεγάλη ελπίδα …ΦΕΤΟΣ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ «ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»…

Βέβαια, μας πρόλαβε ο πλέον άχρηστος υπουργός λέγοντας «φτου μη βασκαθώ», αλλά δεν πειράζει… Από «φτύσιμο» θα χορτάσει φέτος..

Το 2022 ήρθε γιορτινό στον Λυκαβηττό ,όπου ο Σάκης και ο Κώστας προσπάθησαν να λιβανίσουν ο ένας τον άλλον πριν μοιράσουν μεταξύ τους τα 217 χιλ ευρώ, παρουσία των παιδιών του δημάρχου που πρέπει να μαθαίνουν από μικρά ΠΩΣ τρώγονται τα ξένα χρήματα.

Κατά τα άλλα, η δημοκρατία θριάμβευσε και πάλι στους λογαριασμούς του Κραουνάκη και του Φόρη του Ζαραλίκου, ενώ τα μονοκλωνικά και τα φάρμακα που 2 χρόνια τώρα φωνάζει ο Πολάκης να έρθουν, ΕΡΧΟΝΤΑΙ με απόφαση Μωυσή μετά Βαίων και κλάδων… 2022 ,Η ΧΡΟΝΙΑ ”ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’‘»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter