Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Νέος δίσκος 30 χρόνια ακριβώς μετά την «Αγία Νοσταλγία» – Πότε κυκλοφορεί

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Νέος δίσκος 30 χρόνια ακριβώς μετά την «Αγία Νοσταλγία» – Πότε κυκλοφορεί

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει με την κυκλοφορία του νέου του δίσκου με τίτλο «Urbanum», που θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου.

Την ανακοίνωση της κυκλοφορίας της νέας δουλειάς του τραγουδοποιού έκανε γνωστό πριν από λίγο ο ίδιος στα social media. Ένας δίσκος που όπως λέει ο ίδιος, έρχεται «να επιβεβαιώσει αυτό που γνωρίζουν καλά όσες και όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία μου. Δεν αναπαύομαι, είμαι ακόμη ανήσυχος και -με 64 χρόνια στην πλάτη- παραδίδω την πιο απερίγραπτη δισκογραφική μου εργασία».

Διαβάστε επίσης: Θανάσης Παπακωνσταντίνου: «Εκρηκτικό μείγμα αυταρχισμού και ηλιθιότητας»

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Η δικαιοσύνη είναι ταξική και τοξική (Video)

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Τριάντα χρόνια μετά την «Αγία Νοσταλγία», έρχεται το «Urbanum» για να επιβεβαιώσει αυτό που γνωρίζουν καλά όσες και όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία μου. Δεν αναπαύομαι, είμαι ακόμη ανήσυχος και -με 64 χρόνια στην πλάτη- παραδίδω την πιο απερίγραπτη δισκογραφική μου εργασία.

Ένα μουσικό υβρίδιο με στοιχεία ηλεκτρονικής αλλά και παραδοσιακής φόρμας, με λαούτα και λούπες, με λίγα λόγια και στριφνά και αρκετό  οργανικό χώρο για να αναπτυχθούν νέα συναισθήματα. Οι συνεργάτες μου εμφύσησαν ζωή σε μια προσωπική αναταραχή χωρίς συγκεκριμένο στόχο και τους ευχαριστώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter