Θανάσης Βισκαδουράκης: Γνώρισα τον πατέρα μου στα 18 και έμαθα τη νοηματική για να συνεννοούμαστε

Θανάσης Βισκαδουράκης: Γνώρισα τον πατέρα μου στα 18 και έμαθα τη νοηματική για να συνεννοούμαστε

Συνέντευξη έδωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα του, τον οποίο γνώρισε στην ηλικία των 18 ετών.

Ο πατέρας του ηθοποιού είναι κωφός και ιδρυτής του Σωματείου Κωφών Ελλάδος από το 1945. Αυτός είναι ο λόγος που ο Θανάσης Βισκαδουράκης έμαθε την νοηματική για να μπορεί να συνομιλεί μαζί του. Η σχέση των δύο αντρών, όπως, φαίνεται μόνο εύκολη δεν ήταν με τον ηθοποιό να τονίζει πως ο πατέρας του τον έδιωξε δυο φορές.

«Ακόμα κι αν ο πατέρας μου απέτυχε σαν μπαμπάς, πέτυχε να ενώσει όλους αυτούς τους ανθρώπους. Παρόλο που η νέα γενιά δεν υποστηρίζει αυτά που δημιούργησε ο πατέρας μου και είναι πολύ λογικό γιατί η κοινωνία προχωράει και εξελίσσεται. Τον πατέρα μου τον γνωρίζω σε ηλικία 18 ετών, μετά φεύγω δυο χρόνια φαντάρος, στα 20 έρχομαι κοντά του και με ξαναδιώχνει. Έμαθα δηλαδή τη νοηματική μόνο και μόνο για να μπορώ να συνομιλώ λίγο με τον πατέρα μου. Να του χτυπάω το κουδούνι στις 3, να πάω να φάω λίγο φαγητό αν πεινάω και για αυτό μετά μπήκα στα μπουζούκια για να μην τον έχω ανάγκη και να μπορώ να τρώω»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter