Ρούλα Πισπιρίγκου: «Άδικα γίνεται η εκταφή της Τζωρτζίνας» – «Αρνείται να σιτιστεί», αναφέρει ο δικηγόρος της (Video)

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Άδικα γίνεται η εκταφή της Τζωρτζίνας» – «Αρνείται να σιτιστεί», αναφέρει ο δικηγόρος της (Video)

Την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, επισκέφτηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού, η αδερφή της, η μητέρα της και οι δικηγόροι της.

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέφθηκαν για να της δώσουν προσωπικά της αντικείμενα, ρούχα και χρήματα, ώστε να μπορεί να τρέφεται από το κυλικείο των φυλακών. Μεταξύ αυτών, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες βρισκόταν και μια κεραία τηλεόρασης την οποία κρατούσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη βρίσκεται σε ειδικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών για τέταρτη μέρα, ενώ αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, να προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής της κράτησης.

Η 33χρονη «αρνείται να σιτιστεί» και συνεχίζει να δηλώνει αθώα, ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλα Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Είναι σε μέτρια ψυχολογική κατάσταση, δεν σιτίζεται. Αρνείται να σιτιστεί, δεν πρόκειται για απεργία πείνας αλλά δεν έχει τη διάθεση να φάει. Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται. Από σήμερα έχει τηλεόραση στο κελί της γιατί το ζητούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης. Πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει κακό και θα είναι επιβαρυντικό για τη ψυχολογία της», είπε.

Για την εκταφή της Τζωρτζίνας και τα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως η κατηγορούμενη «έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της εις βάρος της και από τους συγγενείς της που την επισκέφτηκαν νωρίτερα και δεν ασχολείται πλέον. Ενημερώθηκε και για την εκταφή της Τζωρτζίνας και θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας κι ότι δεν θα βρεθούν στοιχεία εις βάρος της».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter