Θάνατοι παιδιών Πάτρα: Το σκίτσο που δημοσίευσε ο ιατροδικαστής Λέων και εξηγεί πως τα σημάδια στη Μαλένα μαρτυρούν δολοφονία

Θάνατοι παιδιών Πάτρα: Το σκίτσο που δημοσίευσε ο ιατροδικαστής Λέων και εξηγεί πως τα σημάδια στη Μαλένα μαρτυρούν δολοφονία

Ένα ανατριχιαστικό σκίτσο στο οποίο δείχνει πώς θα μπορούσε να έχει δολοφονηθεί με ασφυξία η μικρή Μαλένα, το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, δημοσιεύει με ανάρτησή του στο twitter ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Στη Μαλένα είναι σημαντικό να αξιολογηθούν ορθά όλα τα τραύματα του παιδιού στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν. Το ύψος των αμυχών στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία. Ο δράστης της φωτογραφίας (από τη βιβλιογραφία) είναι αριστερόχειρας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής ο οποίος επιμένει πως τόσο ο θάνατος της μικρής Μαλένας όσο και της Ίριδας προήλθαν από ασφυξία.

Υπενθυμίζεται πως ο θάνατος της μικρής το 2019 αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια. Κάτι που πλέον επανεξετάζεται και σε λίγες μέρες οι ιατροδικαστές Καρακούκης, Καλόγριας και Σπηλιοπούλου, θα συντάξουν το τελικό τους πόρισμα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου για την ώρα αντιμετωπίζει τη βαρύτατη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αν οι ισχυρισμοί που διατυπώνει ο Γρηγόρης Λέων επιβεβαιωθούν θα μπει πιθανότατα στο κάδρο και για αυτό τον θάνατο.

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter