Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Ανατροπή μετά την επιθυμία Δασκαλάκη για τεστ DNA – H αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Ανατροπή μετά την επιθυμία Δασκαλάκη για τεστ DNA – H αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Νέα τροπή παίρνουν οι εξελίξεις για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, μετά την αποκάλυψη ότι ο Μάνος Δασκαλάκης επιθυμεί να γίνει τεστ DNA για να αποδειχθεί αν ήταν παιδιά του τα τρία κοριτσάκια που έφυγαν από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στα δύο μικρότερα κορίτσια: Την Μαλένα που έφυγε από τη ζωή 3,5 ετών και την 6 μηνών Ίριδα.

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως», είπε ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο δελτίο του Star.

Διευκρίνισε ότι «ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι’ αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA».

Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις πληροφορήθηκε την παραπάνω πληροφορία, εξέφρασε την πρόθεση να καταθέσει μήνυση.

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός» είπε άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον, σύμφωνα πάντα με το pelop.gr.

Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα εξής λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί για πρώτη φορά δικαστικά εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη. Γι αυτή την επιθυμία της έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Οθωνα Παπαδόπουλο, και τα πάντα μένει να αποδειχτούν στην πράξη.

Οι αναζητήσεις στο Διαδίκτυο

Την ίδια ώρα, οι αρχές «ξεσκονίζουν» το τάμπλετ και το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου δημιουργώντας έναν κατάλογο με τις λέξεις που αναζητούσε στο διαδίκτυο μεταξύ της 12ης και 28ης Ιανουαρίου του 2022 λίγες μόλις ημέρες πριν φύγει από τη ζωή η εννιάχρονη κόρης της. Συγκεκριμένα, η μητέρα των τριών παιδιών είχε προχωρήσει σε αναζητήσεις μεταξύ άλλων για αναισθητικά φάρμακα, έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό, αναισθησία στα παιδιά, εγκεφαλική ατροφία και φαινοβαρβιτάλη.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter