Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Απολογείται για Μαλένα και Ίριδα η Ρούλα Πισπιριγκου

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Απολογείται για Μαλένα και Ίριδα η Ρούλα Πισπιριγκου

Για την Τρίτη 25 Οκτωβρίου κλήθηκε απο την 35η ανακρίτρια να απολογηθεί στο πλαίσιο της έρευνας για τους θανάτους των δυο παιδιών της στην Πάτρα, Μαλενας και Ίριδας, η 33χρονη Ρούλα Πισπιριγκου.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο εδώλιο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – «Επιχείρησε να τη σκοτώσει και την πρώτη φορά με κεταμίνη»

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.

Όπως αναφέρει ο συνήγορος υπεράσπισης της, Α. Κουγιας η κατηγορούμενη αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να λάβει γνώση των στοιχείων που έχουν προκύψει στο πλαίσιο της ανάκρισης και να προετοιμάσει την απολογία της.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιριγκου έχει ήδη παραπεμφθεί σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση θανάτου της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας που κατηγορείται ότι τη δολοφόνησε χορηγώντας της «κεταμίνη» τον Ιανουάριο του 2022 στο νοσοκομείο Παίδων και ότι είχε αποπειραθεί να τη σκοτώσει τον Απρίλιο του 2021 στο νοσοκομείο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter