Υπόθεση τριών παιδιών στην Πάτρα: Ασφυκτικός ο θάνατος Μαλένας και Ίριδας, υποστηρίζει ο Λέων (Video)

Υπόθεση τριών παιδιών στην Πάτρα: Ασφυκτικός ο θάνατος Μαλένας και Ίριδας, υποστηρίζει ο Λέων (Video)

Πληθώρα στοιχείων αποδεικνύουν πως ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, προήλθε από ασφυξία, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Ύβρεις και κατά την άφιξη της στον Κορυδαλλό – Απομονωμένη, θα προαυλίζεται μόνη της

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ τόνισε: «Μιλάμε προφανώς για εγκληματική ενέργεια» και εξήγησε πως έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια και οι γενετικοί παράγοντες για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Όσον αφορά την περίπτωση των δυο κοριτσιών δεν υπάρχει ισχυρισμός ότι χορηγήθηκε κάποια ουσία όπως στην Τζωρτζίνα: «Στο πρώτο παιδί (στην μικρή Μαλένα) είχαν γίνει οι τοξικολογικές εξετάσεις με την ίδια μεθοδολογία όπως στην Τζωρτζίνα και ήταν καθαρές», δήλωσε ο κ. Λέων

Ακόμα, ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας είπε πως, μετά από όλες τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες, όλα οδηγούν σε εξωγενή παράγοντα ο οποίος είναι ο ασφυκτικός θάνατος.

«Για την Ίριδα, υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία όπως το πανάκι με το αίμα όπως και τραύματα εντός της στοματικής κοιλότητας», τόνισε ο ίδιος.

Αναφορικά με τη Μαλένα, το πρώτο κοριτσάκι που έχασε την ζωή του το 2019, ο κ. Λέων αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποια τραύματα που έχουν καταγραφεί και είναι οι εκδορές που πιθανώς να δημιουργήθηκαν πάνω στην αντίσταση του παιδιού.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter