Θάνατος 43χρονου στο Παπανικολάου: Κατεπείγουσα έρευνα για τα αίτια θανάτου μετά από… πενήντα ημέρες

Θάνατος 43χρονου στο Παπανικολάου: Κατεπείγουσα έρευνα για τα αίτια θανάτου μετά από… πενήντα ημέρες

Κατεπείγουσα έρευνα για τα αίτια θανάτου του 43χρονου στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης ο οποίος πέθανε μέσα στο νοσοκομεία μιάμιση ώρα αφότου είχε λάβει εξιτήριο, ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ενάμιση μήνα μετά το τραγικό περιστατικό.

Οι συγγενείς του θανόντα έχουν ζητήσει απαντήσεις για τον χαμό του ανθρώπου τους, ο οποίος λόγω ξαφνικών πόνων στο πόδι, είχε φτάσει στα επείγοντα την 1η Απριλίου από όπου όμως τον έδιωξαν, καθώς γιατρός απεφάνθη ότι δεν είχε κάτι σοβαρό.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, που έφερε στο φως της δημοσιότητας τη σοκαριστική υπόθεση, ο 43χρονος αντέδρασε γιατί δεν ένιωθε καλά, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και με το ιατρικό προσωπικό, ενώ αρνήθηκε να αποχωρήσει και κάθισε σε καρέκλα του θαλάμου, όπου περίπου μιάμιση ώρα αργότερα κατέληξε χωρίς μάλιστα να το αντιληφθεί κανείς με αποτέλεσμα η σορός του να εντοπίστηκε πολλές ώρες αργότερα, όταν άλλαξε η βάρδια του ιατρικού προσωπικού.

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Καλεντέρης, έχει οριστεί από την οικογένεια του 43χρονου, τεχνικός σύμβουλος και όπως είπε μιλώντας στο OPEN, σύμφωνα με την οικογένεια του άτυχου άνδρα δεν του έγινε κανένας έλεγχος στα επείγοντα περιστατικά, ούτε καν αιματολογικός. Η υποψία είναι ότι ο άτυχος άνδρας κατέληξε από φλεβοθρόμβωση, όμως, θα πρέπει να αναλυθούν τα αποτελέσματα της τοξικολογικής και παθολογοανατομικής εξέτασης.

Διαβάστε επίσης

Θάνατος 43χρονου στο «Παπανικολάου»: Φλεβοθρόμβωση ή πνευμονική εμβολή οι πιθανότερες αιτίες (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter