Θάνατος Έφης Τσιχλάκη: Την ενοχή του συζύγου για ανθρωποκτονία πρότεινε η Εισαγγελέας

Θάνατος Έφης Τσιχλάκη: Την ενοχή του συζύγου για ανθρωποκτονία πρότεινε η Εισαγγελέας
Πηγή: Twitter

Την ενοχή του συζύγου της Έφης Τσιχλάκη πρότεινε η Εισαγγελέας Χανίων μετά και την απολογία του κατηγορουμένου.

Η εισαγγελέας, πρότεινε στους ενόρκους να κρίνουν ένοχο για ανθρωποκτονία τον κατηγορούμενο, επικαλούμενη όλα τα στοιχεία που προέκυψαν και από τις τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις, από την έκθεση του οπλουργού – τεχνικού συμβούλου, από την αυτοψία της αστυνομίας, αλλά και από τις μαρτυρικές καταθέσεις. Η εισαγγελέας πρότεινε επίσης την ενοχή του για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

«Θεωρώ ότι αποδείχτηκε ότι υπήρξε θάνατος σε δύο χρόνους, δηλαδή ότι κάποιος την έσφιξε από τον λαιμό, της δημιούργησε υποξία, έχασε τις αισθήσεις της και στη συνέχεια όσο ήταν ξαπλωμένη την πυροβόλησε» είπε η εισαγγελέας προσθέτοντας ότι «για μένα έχουν μεγάλη αξία τα ευρήματα των ιατροδικαστών. Η άποψη ότι οι κακώσεις ήταν προθανάτιες. Ήταν μια κακιά στιγμή. Θεωρώ ότι δεν υπήρξε προμελέτη» και τονίζοντας ότι πρόκειται για έγκλημα χωρίς προμελέτη.

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει αθώος, υποστηρίζοντας πως αγαπούσε τη γυναίκα του και δεν είχε αντιληφθεί ότι θέλει να αυτοκτονήσει.

Υπενθυμίζεται πως η 47χρονη Έφη Τσιχλάκη είχε βρεθεί νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Κολυμπάρι, το απόγευμα της 21ης Μαρτίου του 2016, με διαμπερές θανατηφόρο τραύμα στην αριστερή πλευρά του κρανίου από πυροβόλο όπλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter