Θάνατος παιδιών Πάτρα: Η Πισπιρίγκου ξυλοκοπήθηκε στη ΓΑΔΑ καταγγέλλουν η μητέρα και η αδερφή της – Η ίδια φέρεται να το διαψεύδει

Θάνατος παιδιών Πάτρα: Η Πισπιρίγκου ξυλοκοπήθηκε στη ΓΑΔΑ καταγγέλλουν η μητέρα και η αδερφή της – Η ίδια φέρεται να το διαψεύδει

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατήγγειλαν ότι η 33χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στη ΓΑΔΑ, μετά τη σύλληψή της για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια η 33χρονη λίγο αργότερα διέψευσε ότι τη χτύπησαν. Η καταγγελία, από τη στιγμή που διατυπώθηκε, ερευνάται.

«Λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ.

Νωρίτερα, μιλώντας σε εκπομπή ο κ. Σόμπολος τόνισε ότι τις καταγγελίες που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, τις επιβεβαίωσε στον ίδιο και η μητέρα της, που κατά τα λεγόμενά της, κατά την επίσκεψή της χθες στη ΓΑΔΑ, είδε τους μώλωπες από τα χτυπήματα στα πλευρά και το πρόσωπο της κόρης της.

Η 33χρονη μητέρα των παιδιών καταγγέλλει ότι αστυνομικοί τη χτυπούν, όπου κρατείται και θα κρατείται έως το πρωί της Δευτέρας που αναμένεται να μεταβεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για να καταθέσει στην 18η ανακρίτρια.

«Είδα το παιδί μου χτυπημένο, δεν μπορεί να σηκωθεί. Το πρόσωπο της είναι κατάμαυρο, τα πλευρά της είναι χτυπημενα. Της έχουν ρίξει μπουνιές. Την τράβαγαν από τα μαλλιά και της έλεγαν ‘που@@@ ομολόγησε…’», λέει στην εκπομπή του Star η μητέρα της 33χρονης.

«Έχει φάει πάρα πολύ ξύλο από πολλούς αστυνομικούς. Σαν να λέμε ότι όποιος πέρναγε έριχνε και μία. Όλοι ζητούσαν να μάθουν για ποιο λόγο το έκανε. Έχει χτυπήματα στα πλευρά, στο πρόσωπο, στην πλάτη, στο κεφάλι. Είναι τακτικές που περίμενα από την αστυνομία ότι εν έτει 2022, αυτά δε θα συμβαίνουν», ανέφερε ο κ. Σόμπολος.

 

Τι λένε πηγές της ΕΛΑΣ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 33χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ εξακολουθεί να αρνείται ότι σκότωσε το κοριτσάκι, όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

«Η εικόνα που παρουσιάζει, έως αυτή την ώρα, η κατηγορούμενη είναι όπως από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη. Αρνείται ότι χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα την ουσία που προκάλεσε τον θάνατό της, ενώ παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη. Είναι όπως εμφανιζόταν και σε συνεντεύξεις της στην τηλεόραση. Η ίδια ακριβώς εικόνα», τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για το πώς μπόρεσε η 33χρονη να προμηθευτεί την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, η οποία, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, προκάλεσε, μέσα σε είκοσι λεπτά, τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Τέλος, στην τελική ευθεία έχουν μπει οι έρευνες για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της 33χρονης, της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να “πέσει φως” και σε αυτές τις υποθέσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter