Θάνατος παιδιών Πάτρα: Οι τρεις καταθέσεις που οδήγησαν στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Θάνατος παιδιών Πάτρα: Οι τρεις καταθέσεις που οδήγησαν στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τρεις καταθέσεις-φωτιά φαίνεται να ξετύλιξαν το κουβάρι στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, οδηγώντας τις Αρχές στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Οpen, πρόκειται για τις καταθέσεις της νοσηλεύτριας, στην οποία απευθύνθηκε η μητέρα όταν το παιδί παρουσίασε σπασμούς, του ιατροδικαστή που εντόπισε την ποσότητα της ουσίας «κεταμίνη» και ενός γιατρού από το Ωνάσειο.

Η πρώτη κατάθεση είναι της νοσηλεύτριας μέσα στο νοσοκομείο στην οποία απευθύνθηκε η Πισπιρίγκου όταν το παιδί άρχισε να έχει σπασμούς.

Η δεύτερη κατάθεση ήταν του ιατροδικαστή, ο οποίος πρώτος μελετώντας τις τοξικολογικές εξετάσεις διαπίστωσε την ποσότητα της κεταμίνης, η οποία έφτανε τα 6,5 mg. Η κατάθεσή του ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς προσδιόρισε το επίμαχο μισάωρο οπότε και το παιδί έχασε τη ζωή του, για να πάρουν εν συνεχεία καταθέσεις οι αστυνομικοί και να προσδιορίσουν ότι ήταν εκείνο το μισάωρο η μητέρα έμεινε μόνη της με την Τζωρτζίνα στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Η τρίτη κατάθεση-φωτιά ήρθε από έναν γιατρό από το Ωνάσειο. Υπενθυμίζεται ότι η Τζωρτζίνα είχε περάσει από τον εν λόγω νοσοκομείο πριν από τη νοσηλεία στο παίδων καθώς, σύμφωνα με τους γονείς της , είχε πρόβλημα με την καρδιά της. Οι γιατροί της είχαν τοποθετήσει απινιδωτή και υποστήριζαν μάλιστα ότι έτσι όπως έχει θωρακιστεί το παιδί δεν υπάρχει περίπτωση να «φύγει» από την καρδιά του.

Δεν αναλαμβάνει την Πισπιρίγκου ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου

Ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου δεν θα αναλάβει τελικά την Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Πρόκειται για το δικηγόρο ο οποίος κατά το παρελθόν είχε αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της μικρής Άννυ την οποία είχε σκοτώσει και τεμαχίσει ο ίδιος της ο πατέρας.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου

«Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας, και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό».

Διαβιβαστικό-σοκ: Η Τζωρτζίνα «έσβηνε» αλλά η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν καλούσε σε βοήθεια

Συγκλονίζουν τα όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και την σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από το διαβιβαστικό της Ασφάλειας που βρίσκεται πλέον στα χέρια της ανακρίτριας και στηρίζεται, μεταξύ άλλων, και σε σωρεία καταθέσεων, η συμπεριφορά της κατηγορούμενης μητέρας για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της μικρούλας Τζωρτζίνας, τα κρίσιμα λεπτά πριν και μετά την κατάληξη του παιδιού ήταν άκρως ύποπτη.

Τι συνέβη;

Λίγο πριν τις 2.30 της 29ης Ιανουαρίου μία από τις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» στο οποίο νοσηλευόταν το κοριτσάκι τις τελευταίες ημέρες της ζωής του είδε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να πλησιάζει περπατώντας προς το γραφείο νοσηλείας σαν να έψαχνε κάποιον.

Ο τρόπος που περπατούσε αλλά και το γεγονός ότι δεν καλούσε σε βοήθεια έδωσαν στη νοσηλεύτρια την εντύπωση ότι ήθελε να ζητήσει κάποιο σεντόνι ή κάτι σχετικό. Όταν η μητέρα την πλησίασε της είπε κάτι τόσο χαμηλόφωνα που η νοσηλεύτρια σχεδόν δεν το άκουσε. Μόλις η νοσηλεύτρια κατάλαβε ότι το παιδάκι είχε νέο επεισόδιο έτρεξε να φωνάξει γιατρό με την οποία έσπευσαν μαζί στο δωμάτιο, όπου δυστυχώς αντίκρισαν την ενιάχρονη να έχει εμφανίσει κυάνωση και να είναι απνοϊκή. Διαπίστωσαν μάλιστα ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο με το παιδί δεν ακουγόταν. Το παιδί διασωληνώθηκε και πάλι αλλά λίγο αργότερα στις 15.50 κατέληξε.

Τα 9 ιατρικά επεισόδια της μικρής Τζωρτζίνας και η ενεργοποίηση του βηματοδότη

Ούτε ένα αλλά 9 ιατρικά επεισόδια περιγράφονται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Πρόκειται για επεισόδια τα οποία χαρακτηρίζονται ως «αιφνίδια» και φέρονται να έγιναν σε νοσοκομεία της Πάτρας και το Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ενώ σε δύο από αυτά ενεργοποιήθηκε και ο βηματοδότης, ενώ σε κανένα από αυτά δεν ήταν παρόντες οι γιατροί.

Το πρώτο περιστατικό φέρεται να έγινε στις 21 Ιανουαρίου του 2022, όταν η μικρή Τζωρτζίνα εισήχθη σε ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Πάτρας. Εκεί παρέμεινε για 12 ώρες και μετά επέστρεψε στην Παιδιατρική Κλινική. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο διαβιβαστικό ακολούθησαν ακόμη τέσσερα επεισόδια μικρής διάρκειας, τα συμπτώματα των οποίων υποχώρησαν και μεταφέρθηκε εκ νέου στη ΜΕΘ. Εκεί παρέμεινε για 36 ώρες, για να επιστρέψει μετά στη κλινική και από εκεί να εμφανίσει νέο επεισόδιο. Το αποτέλεσμα να ήταν να εισαχθεί ξανά στη ΜΕΘ για 24 ώρες και μετά να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε όμως και στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Εκεί ωστόσο, όπως επισημαίνεται δεν «κατεγράφη κανένα επεισόδιο επικίνδυνης ταχυκαρδίας», ενώ αποκλείστηκαν και όλα τα σύνδρομα που προκαλούν αιφνίδιο θάνατο.

 Η Ρούλα είχε… προφητεύσει το θάνατο του παιδιού της

Ανατριχιαστικές και ενδεικτικές της εγκληματικής ενέργειας είναι οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται η μια μετά την άλλη από την δημοσιοποίηση στοιχείων που περιλαμβάνονται σύμφωνα με πληροφορίες στο Διαβιβαστικό της Ασφάλειας για την κατηγορούμενη για το θάνατο του ίδιου της του παιδιού Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα στις 28 Ιανουαρίου, μία ημέρα πριν πεθάνει η 9χρονη Τζωρτζίνα η Πισπιρίγκου φέρεται να είπε στους γιατρούς ότι τα επεισόδια που είχαν δει δεν «είναι τίποτα».

«Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμη» είχε αναφέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου, προβλέποντας στην ουσία το θάνατο του παιδιού της.

Στο διαβιβαστικό γίνεται αναφορά και σε καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών. Όπως υποστήριξαν ουδέποτε οι ίδιοι χορήγησαν στο παιδί κεταμίνη, ενώ η μητέρα ήταν συνεχώς παρούσα και κοντά στο παιδί. Επίσης η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να ζήτησε και μονόκλινο δωμάτιο, ενώ παράλληλα «τεχνηέντως ρώτησε για τις κάμερες και δήλωσε ότι γνωρίζει να χορηγεί τα φάρμακα μέσω γαστροστομίας».

Διαβιβαστικό ΕΛΑΣ: H Tζωρτζίνα πέθανε μέσα σε 20 λεπτά από το δηλητήριο

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρονται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τον τρόπο θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενός εκ των τριών παιδιών της Ρούλας Πισμπιρίγκου. Της μητέρας από την Πάτρα η υπόθεση της οποία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη με όσα αποκαλύπτονται.

Στο διαβιβαστικό γίνεται λόγος σύμφωνα με πληροφορίες για «θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία» ο οποίος επήλθε μέσα σε 20 λεπτά από τη στιγμή της χορήγησης. Συγκεκριμένα πρόκειται για τη φαρμακευτική ουσία κεταμίνη , η οποία όπως επισημαίνεται στο διαβιβαστικό την ώρα που χορηγήθηκε ήταν μαζί της μόνο η μητέρα της.

«Από το σύνολο του συγκεντρωθέντος προανακριτικού υλικού προκύπτει ότι ο θάνατος της Δασκαλάκη Γεωργίας επήλθε συνεπεία χορήγησης θανατηφόρου ποσότητας κεταμίνης, μέσα σε 20 λεπτά το πολύ, από τη στιγμή της χορήγησης και κατά το χρονικό αυτό διάστημα μαζί με τη Γεωργία ήταν μόνο η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα η συγκεκριμένη ουσία φέρεται να μην ανιχνεύεται παύει να ανιχνεύεται μετά την παρέλευση μιάμισης ώρας, στοιχείο που πιθανώς ήταν εν γνώση της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, από τις τοξικολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο μεταθανάτιο αίμα της διαπιστώθηκε η ύπαρξη της φαρμακευτικής ουσίας «κεταμίνη», σε ποσότητα η οποία είναι τοξική-θανατηφόρα. Αναφορικά με τον ακριβή χρόνο έλευσης του θανάτου μετά τη χορήγηση κεταμίνης, αυτός εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και κυρίως από την οδό χορήγησης. Το χρονικό εύρος ποικίλει από ελάχιστα δευτερόλεπτα έως 20 λεπτά, ανάλογα την οδό χορήγησης. Από την έρευνα τη Υπηρεσίας μας προέκυψε ότι ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν στο θάλαμο της Γεωργίας τα τελευταία 20 λεπτά της ζωής της, προτού εμφανιστούν οι παρενέργειες του φαρμάκου, ήταν η μητέρα της» υπογραμμίζεται.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ζητήθηκαν οι ιατρικοί φάκελοι από όλα τα νοσοκομεία όπου είχε νοσηλευτεί (Καραμανδάνειο, Π.Γ.Ν. Πατρών, Ωνάσειο, Γ.Ν. Παίδων Αθηνών) η 9χρονη Τζωρτζίνα ενώ παράλληλα εξετάστηκε όλο το ιατρικό προσωπικό, όπως επίσης και ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροτομή, από του οποίου την κατάθεση προέκυψε ότι ο θάνατός της επήλθε συνεπεία «θανατηφόρου δηλητηρίασης από φαρμακευτική ουσία».

«Έρχονται κι άλλα εντάλματα σύλληψης» – Τι αναφέρει Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ για τον πατέρα των παιδιών

Η σύλληψη της μητέρας από την Πάτρα δεν θα είναι η μόνη αναφέρει ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας. Ο κ. Ρουγκάλας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τόνισε ότι περιμένει τουλάχιστον τρεις συλλήψεις, ενώ σε ερώτηση για το αν ένα από τα εντάλματα σύλληψης θα αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη απάντησε «ου! Σίγουρα». Όσον αφορά την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ο κ. Ρουγκάλας είπε πως «νομίζει» πως θα συλληφθεί ενώ «για τον τέταρτο δεν θέλω να πω τίποτα».

Σοκαρισμένος εμφανίζεται ο πατέρας της δολοφονημένης Τζωρτζίνας

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος και περιμένει να λάβει γνώση κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας προκειμένου να τοποθετηθεί αμέσως μετά», είναι η λιτή δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Καράμπελας, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των τριών κοριτσιών.

Στη ΓΑΔΑ η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Νωρίτερα, στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκαν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι φορώντας κουκούλες, μαύρα γυαλιά και κρατώντας τσάντες με είδη πρώτης ανάγκης και νερά εισήλθαν στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να την επισκεφτούν την 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Συγγενείς Ρούλας: «Δεν το έχει κάνει η αδερφή μου» – «Ξέρω το παιδί μου» λέει η μητέρα της

Κατηγορηματική ότι η αδερφή της είναι αθώα και δεν έχει έκανε αυτή κακό στην Τζωρτζίνα, εμφανίζεται η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της 33χρονης Ρούλας, για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι ακόμα κι αν ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε δολοφονία, ο δράστης δεν είναι η αδερφή της που αντιμετωπίζει πλέον το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από δράστη που τελούσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Μητέρα Ρούλας: «Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα – Ξέρω το παιδί μου»

Στο μεταξύ, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος μίλησε με την μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχετικά, με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η κόρη της. Αυτό το όποιο υποστηρίζει η ίδια είναι πως δεν πιστεύει όσα λέγονται καi αρνείται να δεχτεί πως η κόρη της δολοφόνησε την εγγονή της. «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου. Δε θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί».

Σε εξέλιξη έρευνα για το πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν κατά πληροφορίες αν το ενδεχόμενο να έχει προμηθευτεί η Ρούλα την κεταμίνη, ισχύει, ενώ ενδιαφέρον είναι το στοιχείο, χωρίς αυτό να σχετίζεται απαραιτήτως με την υπόθεση, είναι το γεγονός ότι ο πατέρας του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορούμενης εργάζεται στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αχαΐας. Ως σημαντικό, αξιολογείται επίσης το στοιχείο ότι ο ίδιος ο σύζυγος της συλληφθείσας για τη δολοφονία της κόρης της, συνεργαζόταν ως οδηγός με φαρμακαποθήκες.

Δήλωση βόμβα για συνεργούς της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μην εκπλαγείτε» λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ

Ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών από την Πάτρα, και προχώρησε σε άκρως σοκαριστικές αποκαλύψεις, μετά και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για την τραγωδία που δεν έχει προηγούμενο, ο Μαυροειδάκος δήλωσε ότι: «Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι υπάρχουν συνεργοί».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και επί της ουσίας προαναγέλλοντας νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Οι συνάδελφοί μου έχουν καταλήξει και ξέρουν αν υπάρχουν συνεργοί».

Αναφέροντας ότι η μητέρα μπορεί να έχει και συνεργούς στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών, ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών εμφανίστηκε ξεκάθαρος.

«Δεν εξετάστηκαν όλα τα ευρήματα όπως έπρεπε», τόνισε χαρακτηριστικά χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο διάλογος της 33χρονης Ρούλας με τους αστυνομικούς – «Πάμε στην Αθήνα και θα σε γυρίσουμε»

Μαζί με την αδελφή της βρισκόταν στο σπίτι της στην Πάτρα η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν χτύπησαν το κουδούνι οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Βρέθηκαν στην πόλη το απόγευμα της Τετάρτης, απέναντί τους στάθηκε με ιδιαίτερη ψυχραιμία η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ιριδας, των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα περίπου τριών ετών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι αστυνομικοί απευθυνόμενοι στη Ρούλα Πισπιρίγκου της ζήτησαν να τους ακολουθήσει προκειμένου να μεταβούν στη ΓΑΔΑ για να δώσει μια κατάθεση. «Πάμε στην Αθήνα να δώσεις μια κατάθεση και θα γυρίσεις» της είπαν συγκεκριμένα, ενημερώνοντάς την πως θα περάσει το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, λέγοντας της ότι «θα σε γυρίσουμε εμείς».

Οπως δήλωσε στην «Π» η Δήμητρα Πισπιρίγκου, σε επικοινωνία που είχε με την αδελφή της και ενώ βρισκόταν καθ’οδόν για την Αθήνα για το τι συμβαίνει, εκείνη της απάντησε «δεν έχω ιδέα ακόμα γιατί και πώς…». Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στην «Π» ότι από την πρώτη στιγμή η 33χρονη πήρε εντολή από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα να μην μιλήσει σε κανέναν τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και κατά την άφιξή της στη ΓΑΔΑ, πριν συναντηθεί μαζί του.

Όταν ο γάμος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου έγινε θέμα στις εφημερίδες

«Οι ματιές τους συναντήθηκαν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Εκεί ένιωσαν το πρώτο τους σκίρτημα και λίγους μήνες μετά ήρθε στη ζωή τους ο καρπός του έρωτά τους».

Με αυτά τα λόγια παρουσιάζει ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Η Γνώμη», το ολοσέλιδο αφιέρωμα για τον γάμο της Ρούλας και του Μάνου που έγινε στις 4 Οκτωβρίου του 2014, σύμφωνα με το Mega.

Ένας έρωτας που έβαλε «Γκολ στην Ευτυχία!», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, με πολλές στιγμές από τον γάμο τους.

«Πολιορκία» στο σπίτι της 33χρονης Ρούλας

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν έγινε γνωστή η δίωξη που ασκήθηκε στη μητέρα μετά τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξαπελύσαν ύβρεις εναντίον των μελών της οικογένειας που βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού ενώ κάποιος έγραψε «θάνατος» έξω από το σπίτι ενώ πολλοί φώναζαν την ίδια λέξη, κάτι που μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει για ενδεχόμενο ντόμινο έκνομων καταστάσεων.

Με κουκούλα στην Ευελπίδων η 33χρονη Ρούλα που πήρε προθεσμία

Προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, που πέρασε λίγο πριν τις 11 το πρωί το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η 33χρονη έφτασε λίγο πριν τις 11 το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων φορώντας μαύρη κουκούλα. Η κατηγορούμενη έφτασε και μπήκε στο κτίριο 16, στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, υπό ισχυρή αστυνομική φύλαξη ενώ μπήκε από την πλαϊνή είσοδο για λόγους ασφαλείας. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, βγήκε από την ανακρίτρια όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter