Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: ‘Έρευνα για τοξικές ουσίες και στην περίπτωση της Μαλένας

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: ‘Έρευνα για τοξικές ουσίες και στην περίπτωση της Μαλένας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Νέα ευρήματα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Τα καινούρια στοιχεία προέκυψαν από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις της Μαλένας καθώς όπως φαίνεται έχουν εντοπιστεί σοβαρές βλάβες στο συκώτι του μικρού παιδιού. Οι βλάβες αυτές έχουν δώσει νέα τροπή στην έρευνα. Πλέον η πιθανότητα να χορηγήθηκε τοξική ουσία -όπως η κεταμίνη- και στον οργανισμό του μεσαίου παιδιού.

Οι ιατροδικαστές κρίνουν τις προηγούμενες εκτιμήσεις ως λαθεμένες. Υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένες οργανικές φθορές είχαν αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια. Πλέον έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η εκτεταμένη φθορά δεν θα μπορούσε να έχει προκληθεί από ασφυκτικό θάνατο. Έτσι εκτιμάται η πιθανότητα και στην περίπτωση να έχει δράσει κάποιος τοξικός παράγοντας.

Οι αρχές έχουν ενημερωθεί σχετικά και έχουν κληθεί να λάβουν υπόψιν τους την πιθανότητα.

Την ίδια στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να απευθύνει μήνυμα στον σύζυγό της. Συγκεκριμένα απαντώντας στις κατηγορίες που εξέθεσε ο τελευταίος το βράδυ της Παρασκευής τον κάλεσε να μεταβεί στην φυλακή. Συγκεκριμένα μιλώντας στο MEGA είπε : «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter