Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για Μαλένα και Ίριδα (Video)

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για Μαλένα και Ίριδα (Video)

Νέο «επεισόδιο» έρχεται να προστεθεί στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είναι διατεθειμένος να ζητήσει εξέταση DNA για τα δύο από τα τρία κοριτσάκια για να εξακριβωθεί αν ήταν όντως δικά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, τα δύο κοριτσάκια που θέλει ο πατέρας να γίνει εξέταση dna, είναι τα δύο μικρότερα, δηλαδή η Μαλένα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 3,5 ετών και η Ίριδα πέθανε  μόλις 6 μηνών.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, ο γονιδιακός αυτός έλεγχος δε θα έχει καμία αξία, καθώς, όπως είπε, ενδέχεται να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Μάνου Δασκαλάκη. «Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και χθες. Σας είπα ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA», είπε.

Πρόταση για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας έχει κάνει πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θ. Κατερινόπουλος, τονίζοντας πως θα συνεισφέρει και στις έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter