Ρούλα Πισπιρίγκου: Με κουκούλα και αλεξίσφαιρο στην ανακρίτρια – Ύβρεις και μεσαιωνικές σκηνές: «Να πεθάνεις φόνισσα» (Photos – Video)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με κουκούλα και αλεξίσφαιρο στην ανακρίτρια – Ύβρεις και μεσαιωνικές σκηνές: «Να πεθάνεις φόνισσα» (Photos – Video)

Ύβρεις εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου επιφύλασσε μαινόμενο πλήθος στα δικαστήρια κατά την άφιξη της κατηγορούμενης, για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για να καταθέσει ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και για το θάνατο της μικρής Ίριδας αλλά και της μικρής Μαλένας. Η απολογία της στην ανακρίτρια ολοκληρώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα και σειρά έχει η εισαγγελέας.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας φορώντας κουκούλα και χειροπέδες. Κατά την άφιξη της συγκεντρωμένο πλήθος επιχείρησε να τη λιντσάρει εκστομίζοντας εκφράσεις όπως: «ψοφα κ….» «π… σκότωσες τα παιδιά σου» «να πεθάνεις φόνισσα» «γιατί σκότωσες τα παιδιά σου;» και άλλα.

 

Ο ισχυρισμός για πιθανότητα ιατρικού λάθους

Η 33χρονη αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να παραθέσει κι έναν βασικό ισχυρισμό προκειμένου να στηρίξει τα όσα υποστηρίζει περί πιθανότητας λάθους των γιατρών.

Στο υπόμνημα της η Ρ. Πισπιριγκου φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Οπως ισχυρίζεται η 33χρονη κατηγορούμενη, αφου η 9χρονη Τζωρτζινα θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Όσον αφορά την ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

Δείτε επίσης: Απολογείται η Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας – Τι θα πει στην απολογία της

Στη χθεσινοβραδυνή συνάντηση που είχε με τους δικηγόρους της, ήταν απόλυτη. «Η ουσία αυτή υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση των γιατρών»…

«Η ουσία η συγκεκριμένη υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμενης. Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να τη βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπο συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται. Η ίδια υποπτεύεται ότι είναι ουσία που υπήρχε ηδη στο νοσοκομείο και χορηγήθηκε στα πλαίσια κακής χρήσης της από αυτούς που ήταν υπεύθυνοι για τη νοσηλεία του παιδιού» είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter