Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι έλεγε η μητέρα σε δημοσιογράφο λίγο πριν τη σύλληψη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι έλεγε η μητέρα σε δημοσιογράφο λίγο πριν τη σύλληψη

Την ώρα που έγινε η προσαγωγή της από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλούσε με δημοσιογράφο ενημερωτικού ιστότοπου της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος του thebest ρωτούσε τη μητέρα για την κεταμίνη, που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ξαφνικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου σταμάτησε να απαντά στη συνομιλία στο messenger για να γίνει γνωστό, 20 λεπτά αργότερα, ότι έγινε προσαγωγή και μεταφορά της στην Αθήνα.

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα» απάντησε στο ερώτημα τι συνέβη και βρέθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα. «Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσαν στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. «Το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό», συμπλήρωσε. Σχολιάζοντας το κλίμα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στη δημοσιογράφο: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο δε σταματάει. Άντε πάλι να λένε “τα δηλητηρίασες”».

Πηγή: Thebest.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter