Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών και νοσηλευτών για την Τζωρτζίνα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών και νοσηλευτών για την Τζωρτζίνα

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό από το Ωνάσειο νοσοκομείο, καλούνται να καταθέσουν σήμερα, Πέμπτη σχετικά με την εννιάχρονη Τζωρτζίνα και όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της εκεί όπου έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της μικρής.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ο κατάλογος των μαρτύρων που αφορούσε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδάνειου νοσοκομείου ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν μάρτυρες από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας αλλά και από το Παίδων όπου κατέληξε η ενιάχρονη Τζωρτζίνα.

Στο μεταξύ οι έρευνες των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά ξεκινούν κι αυτές από την αρχή μετά από εισαγγελική παραγγελία για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη.

Νέα μηνύματα – ντοκουμέντα σε γιατρούς από την Πισπιρίγκου

Την ίδια ώρα, νέα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε γιατρούς έρχονται στη δημοσιότητα μια μέρα μετά τον θάνατο της κόρης της. Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» η Ρούλα Πισπιρίγκου, στα μηνύματα φαίνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλά με πολύ ψυχρό και απαθές τρόπο για τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Όπως και από την συμπεριφορά της κατά τις συνεντεύξεις που κατά καιρούς παραχώρησε έτσι και από τα γραπτά της μηνύματα φαίνεται να εκλείπει εντελώς το στοιχείο του μητρικού πένθους.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter