Θάνος Πλεύρης: Ο Πλεύρης βγήκε παγανιά

Θάνος Πλεύρης: Ο Πλεύρης βγήκε παγανιά

Ο Πλεύρης βγήκε παγανιά. Και δεν βγήκε τώρα που αποφάσισαν με τον Μητσοτάκη και την Γκάγκα να στείλουν στο κρεματόριο της ιδιωτικοποίησης το ΕΣΥ. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια της εμμονής του με τον θάνατο των άλλων. Των Εβραίων, ας πούμε, όταν δήλωνε στο δικαστήριο που δίκαζε τον αξιότιμο ναζί πατέρα του για το διαβόητο αντισημιτικό του βιβλίο: «Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να πιστεύει και να θέλει να πιστεύει ότι “θέλω να εξοντώσω κάποιον;”».

Και ακριβώς με πιστοποιητικό αυτή την περί θανάτου απόστροφο ο Μητσοτάκης τον έκανε υπουργό Υγείας. Να προστατεύει εν καιρώ πανδημίας τη ζωή μας ο άρχων και υμνητής του θανάτου! Είχε βέβαια και βιογραφικό που ασφαλώς ελήφθη υπόψη. «Η φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες και, για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί» είναι η άλλη περί θανάτου δήλωση που τον ακολουθεί. Την οποία μάλιστα συμπλήρωσε με μια άκρως αποκαλυπτική για το ανθρωπιστικό του υπόβαθρο περιγραφή: «Οταν είσαι εδώ δεν θα υπάρχουν κοινωνικές παροχές, δεν θα μπορείς να φας, να πιεις, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο. Πρέπει να περνάνε χειρότερα απ’ ό,τι στις χώρες τους. Η κόλαση πρέπει να φαντάζει παράδεισος με αυτό που θα ζουν εδώ!». Ολα αυτά για τους αλλόθρησκους μετανάστες.

Πρόλαβε επίσης να υπερασπιστεί τους δολοφόνους του Ζακ. Και ήξερε συνεπώς ο γόνος Μητσοτάκη γιατί έκανε υπουργό της ζωής τον γόνο του θανάτου. Μην το ψάχνετε. Για να εξασφαλίσει μεταξύ άλλων ως ειδικός τη θανάτωση του ΕΣΥ με το νομοσχέδιο που σκάρωσαν με την Γκάγκα. Κι ας πάει και το παλιάμπελο με τους χιλιάδες θανάτους γνήσιων Ελλήνων, που στο καθεστώς του Μητσοτάκη φαίνεται ότι «περισσεύουν» και πηγαίνουν αδιάβαστοι από την πανδημία. Ο υπουργός προστατεύει τη σταθερότητα από τους απεργούς γιατρούς παρά από την covid. Διότι 118 νεκροί την περασμένη εβδομάδα δεν είναι απειλή. Ενώ οι συνδικαλιστές και οι γιατροί είναι.

Αναρωτιέστε ακόμη οι νοικοκυραίοι γιατί έχουμε 35.000 νεκρούς από την πανδημία; Γιατί καρκινοπαθείς, βαριά άρρωστοι και καρδιοπαθείς πεθαίνουν αβοήθητοι; Γιατί ακόμη και παιδιά περιμένουν για να χειρουργηθούν μήνες; Κι αν προλάβουν; Γιατί πλημμύρισε προχτές η πτέρυγα covid του Κρατικού; Γιατί ρημάζουν τα νοσοκομεία και είναι στους δρόμους οι «ήρωες με τις λευκές μπλούζες», που πριν από λίγο καιρό χειροκροτούσε ακόμη και η σεπτή Μαρέβα; Και γιατί εύχονται όλοι να μην τους βρει το κακό και χρειαστούν νοσοκομείο αυτόν τον καιρό; Η απάντηση είναι απλή: Πλεύρης και Μητσοτάκης, το δίδυμο του θανάτου του ΕΣΥ. Αλλά και του δικού σας αν πέσετε στα χέρια τους…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter