Τhe Ranch: Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι- Δωρεάν κατασκήνωση σε παιδιά ανέργων και χαμηλόμισθων

Τhe Ranch: Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι- Δωρεάν κατασκήνωση σε παιδιά ανέργων και χαμηλόμισθων

Με την φιλοσοφία ότι όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι, το the Ranch και φέτος το καλοκαίρι διοργανώνει δωρεάν 15νθήμερη κατασκήνωση για παιδιά ανέργων και χαμηλόμισθων. Πρόκειται για ένα πρόγραμμά που γίνεται μέσω του ΟΑΕΔ, στις οικογένειες που το ετήσιο εισόδημα τους είναι έως 28.000 ευρώ.

Σε ένα παραμυθένιο τόπο, μόλις 97 χιλιόμετρα από την Αθήνα, μικροί και μεγάλοι μπορούν να ζήσουν αξέχαστες στιγμές μέσα στην φύση, παρέα με άλογα, ελάφια και ζαρκάδια.

Στη μαγευτική κοιλάδα του the Ranch, εκδρομείς αλλά και κατασκηνωτές μπορούν να φροντίσουν τα παιχνιδιάρικα άλογα, να κάνουν βόλτα με τις άμαξες, και να περπατήσουν στα μυστηριώδη μονοπάτια. Πρόκειται για μια έκταση 330 στρεμμάτων, που προσφέρει πολλές εκπλήξεις και συναρπαστικές εμπειρίες.

Ποιοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος του ΟΑΕΔ

Όλοι οι γονείς με παιδιά γεννημένα από 1-1-2001 έως 14-6-2011 και δεν επιδοτούνται για συναφή παροχή από οποιοδήποτε άλλο φορέα. Δηλαδή όλοι που το ασφαλιστικό τους ταμείο δεν καλύπτει για το έτος 2017 κατασκηνωτικά έξοδα και ανήκουν σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

1.Ασφαλισμένοι/εργαζόμενοι. Εργαζόμενοι που πραγματοποίησαν κατά το προηγούμενο έτος 50 ημέρες στην ασφάλιση ΙΚΑ- ΕΤΑΜ.

1.α Ασφαλισμένες εργαζόμενες που έλαβαν κατά το προηγούμενο έτος 50 ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας.

2.Άνεργοι

2.α Ασφαλισμένοι άνεργοι που κατά το προηγούμενο έτος έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας διάρκειας τουλάχιστον 2 μηνών.

2.β Ασφαλισμένοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που έχουν συνεχόμενο διάστημα ανεργίας κατά την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Βασική προϋπόθεση για τους δικαιούχους είναι το πραγματικό οικογενειακό εισόδημα από κάθε πηγή του οικονομικού έτους του 2016 να μην υπερβαίνει το ποσό των 28.000 ευρώ

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στον ΟΑΕΔ (oaed.gr)

Την Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 8:00 πμ, ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Η διαδικασία υποβολών των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι και 20 Απριλίου και ώρα 23:59. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ. Όσοι χρήστες δεν έχουν ήδη πιστοποιηθεί για την πρόσβασή τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, οφείλουν να προσέλθουν εγκαίρως στις Υπηρεσίες (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ στις οποίες ανήκουν για την έκδοση κωδικών πρόσβασης. Δεν απαιτείται η προσέλευση στις Υπηρεσίες για όσους είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Οργανισμού και παράλληλα διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για το TAXISnet, καθώς με την εισαγωγή στο σύστημα των κωδικών αυτών μπορούν να πιστοποιηθούν αυτόματα και ως χρήστες του ΟΑΕΔ. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ εδώ  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter